Beşiktaş Viktoria Plzen Canlı izle! BJK VP Şifresiz Spor Smart Nasıl İzlenir

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Çekya ekibi Viktoria Plzen ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Viktoria Plzen maçı canlı yayınla Spor Smart ekranlarından canlı izlenebiliyor. Peki, BJK Viktoria Plzen maçı şifresiz nasıl izlenir?

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, ikinci maçında Çekya ekiplerinden Viktoria Plzen karşısına çıkıyor. İlk maçında Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen’i 2-1 ile geçen siyah beyazlılar bu mücadeleyi de kazanarak moral depolamak istiyor.

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Viktoria Plzen ile karşı karşıya gelecek. 12 Temmuz 2022 Salı akşamı TSİ 17.00’da başlayacak Beşiktaş Viktoria Plzen hazırlık maçı Spor Smart ve D-Smart GO platformlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Viktoria Plzen Canlı izle! BJK VP Şifresiz Spor Smart Nasıl İzlenir

Beşiktaş Viktoria Plzen Maçı Şifresiz Hangi Kanalda?

Beşiktaş Viktoria Plzen maçını D Smart aboneleri şifresiz olarak Spor Smart kanalı ile D-Smart GO platformundan mücadeleyi canlı izleyebilecekler.

D-Smart platformunda yer alan Spor Smart 77. kanalda yer alıyor. Spor Smart izleyebilmek için D-Smart platformunun Aile Spor Paketine üye olmak gerekiyor.

Beşiktaş Viktoria Plzen Canlı izle! BJK VP Şifresiz Spor Smart Nasıl İzlenir ile ilgili etiketler Beşiktaş Viktoria Plzen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.