Beşiktaş ve Sampdoria arasında Adem Ljajic görüşmesi

Yeni sezonun ilk haftasında Rizespor karşısında 3-0 galip gelen Beşiktaş'ta hafta içi verilen karar ile Adem Ljajic kadro dışı bırakılmıştı. Bulunduğu mevkideki oyuncular ve performanslar nedeniyle kadroda düşünülmeyen 29 yaşındak oyuncuya Sampdoria talip oldu. İki ekip arasında transfer görüşmeleri başladı.

Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde ağırladığı Rizespor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, 2. haftada Gaziantep FK deplasmanına çıkıyor. 

Mert Günok, Michy Batshuayi ve Alex Teixeria ilk kez kadroda yer alırken, yeni transferlerin performansı merakla bekleniyor.

ADEM LJALİC İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Savunma takviyesi için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Adem Ljajic ile de yollarını ayırmak istiyor. Kiralık olarak oynadığı sezonda Beşiktaş forması altında gösterdiği performansla parmak ıstırtan 29 yaşındaki oyuncu, bonservisinin alınması sonrasında ise eleştirilere maruz kalmıştı.

Siyah-Beyazlı forma altında son 2 sezondur beklentileri karşılayamayan Ljajic'in; orta sahada Alex Teixeria, Salih Uçan, Atiba Hutchinson ve Josed De Souza gibi isimlerin varlığı ile forma şansı da azalmıştı. 

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Hafta içerisinde teknik heyetin raporu doğrultusunda düşük performansı nedeniyle kadro dışı bırakılan oyuncu için İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria ile görüşmelere başlandı.  Sky Sport'tan İtalyan gazeteci Di Marzio, haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

UZUN YILLAR İTALYA'DA FORMA GİYDİ

Sırbistan takımlarından Partizan'ın altyapısında futbola başlayan Ljajic, 2010 yılında 6,80 milyon Euro karşılığında Fiorentina'ya transfer olarak İtalya kariyerine adım atmıştı. 29 yaşındaki oyuncu sonraki yıllarda ise Roma, İnter ve Torino'da da forma giydi.

 

 

Beşiktaş ve Sampdoria arasında Adem Ljajic görüşmesi ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Adem Ljajic Sampdoria
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.