Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Alexander Sörlöth'un bonservis bedeli 10 milyon Euro'dan aşağı değil

Alman ekibi Leipzig, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alan Sörloth'u 10 milyon Euro'dan aşağı bir fiyata satmak istemiyor. Başarılı isim, kariyerine Türkiye'de devam etmeye devam etmek istiyor. Yıldız golcü, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor’da top koş turdu. O sezon Trabzonspor’da 49 maça çıkan Sörloth, 33 gol 10 asist yaparak takımına büyük katkı sağladı. Alexander Sörloth, gösterdiği performans ile sosyal medyanın ve sporseverlerin gündeminden düşmedi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Alexander Sörlöth konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Akşam'da yer alan habere göre; Alman ekibi Leipzig, Norveçli golcüsünü 10 milyon Euro'nun altında bir fiyata satmak istemiyor.

Siyah-beyazlılar ise Alexander Sörloth için 2 farklı teklif üzerinde çalışmalara devam ediyor. Kartal'ın Alman ekibine ilk teklifi ; 4 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 50 pay. Beşiktaş'ın değer teklifi ise; bonservis bedeli için 6 milyon Euro.

Alman ekibi, bu tekliflere henüz bir geri dönüş yapmış değil. Başarılı golcü oyuncu, kariyerine Türkiye'de devam etmeye devam etmek istiyor. Yapılan görüşmelerin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

ALEXANDER SÖRLOTH KİMDİR?

5 Aralık 1995 yılında Norveç’te doğan Alexander Sörloth, futbola Strindheim altyapısında başladı. Sırasıyla Rosenborg, Groningen, Crystal Palace, Midtjylland, Gent ve Crystal Palace takımlarında oynayan golcü forvet, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor’da top koş turdu.  O sezon Trabzonspor’da 49 maça çıkan Sörloth, 33 gol 10 asist yaparak takımına büyük katkı sağladı. Norveçli milli bir futbolcu olarak Bundelisga takımlarından RB Leipzig'de top oynamaktadır. RB Leipzig takımına genç oyuncu Alexander Sörloth, 22 Eylül 2020 yılında katılmıştır. Bundeslisga ekibinden biri olan RB Leipzig ile imzaladığı sözleşmenin bitiş tarihi ise 30 Haziran 2025'tir. Alexander Sörloth'un şu an Süper Lig'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye transfer olabileceği konuşuluyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Alexander Sörlöth'un bonservis bedeli 10 milyon Euro'dan aşağı değil ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig i Alexander Sörlöth
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.