Beşiktaş Ümraniyespor maçı saat kaçta, ne zaman başlıyor?

Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçında Beşiktaş ile Ümraniyespor karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlı taraftarlarda Beşiktaş Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig 12. haftasında Beşiktaş sahasında Ümraniyespor’u konuk ediyor. Geride kalan 11 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 19 puan toplayan siyah beyazlılar yeniden çıkış arıyor. Henüz ligde galibiyetle tanışamayan HangiKredi Ümraniyespor ise 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle son sırada yer alıyor.

Vodafone Park’ta 30 Ekim 2022 Pazar akşamında saat 17.00’da başlayacak Beşiktaş Ümraniyespor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Beşiktaş Ümraniyespor maçı saat kaçta, ne zaman başlıyor?

Atakaş Hatayspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta, Şenol Güneş siyah-beyazlı takımın başındaki ikinci döneminin başlangıcını yapacak. Cuma günü yapılan imza töreniyle göreve başlayan Güneş, aynı zamanda Beşiktaş'ta 200. resmi maçına çıkmış olacak.

4 sezon süren ilk döneminde siyah-beyazlı takımın başında 199 resmi maça çıkan Güneş bu müsabakalardan 117 galibiyet, 46 beraberlik ve 36 yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar bu karşılaşmalarda 404 gol atarken, kalesinde 220 gol gördü.

Beşiktaş Ümraniyespor maçı saat kaçta, ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Rachid Ghezzal, bu mücadelede forma giyemeyecek.

Ümraniyespor'da ise cezalı Glumac ve sakatlığı bulunan kaleci Serkan Kırıntılı görev yapamayacak.

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Umut Meraş, Josef, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Cenk Tosun, N'Koudou, Weghorst.

Ümraniyespor: Orkun Özdemir, Popov, Allyson, Mustafa Eser, Lenjani, Serkan Göksu, Oğuz Gürbulak, Avounou, Geraldo, Onur Ayık, Umut Nayir.

 

Beşiktaş Ümraniyespor maçı saat kaçta, ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Beşiktaş Ümraniye Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.