Beşiktaş Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçında Beşiktaş ile Ümraniyespor karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Beşiktaş Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig 12. haftasında Beşiktaş sahasında Ümraniyespor’u konuk ediyor. Son haftalarda yaptığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan siyah beyazlılar yeni teknik direktör Şenol Güneş ile yeniden tırmanışa geçmek istiyor.

Vodafone Park’ta Beşiktaş ve Ümraniyespor arasında oynanacak karşılaşma 30 Ekim Pazar günü saat 17.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş Süper Lig’de oynayacağı Ümraniyespor karşılaşması hazırlıklarına başladı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 19 Yaş Altı Akademi Takımı Antrenörü Serdar Topraktepe'nin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma ve istasyon koşularıyla başladığı belirtildi.

Top kapma çalışmasıyla devam eden idmanın, dar alanda çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi.

 

Beşiktaş Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Ümraniye Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.