Beşiktaş Türkiye Kupası maçı ne zaman? BJK Konya kupa maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor ile karşılaşıyor. Ligde geçtiğimiz hafta karşılaşan iki ekip bu kez Türkiye Kupası'nda kapışıyor. Konya Atatürk Stadı'nda 20:45'te başlayacak olan BJK Konyaspor maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları oynanmaya devam ediyor. Önceki akşam Fenerbahçe, dün akşam ise Galatasaray rakipleri karşısında mağlup olarak Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda ettiler. Bu akşam ie Beşiktaş Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile oynayacak. Peki, Beşiktaş Türkiye Kupası maçı ne zaman, hangi kanalda? BJK Konya maçı saat kaçta başlıyor?

BEŞİKTAŞ TÜRKİYE KUPASI MAÇI NE ZAMAN?

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. A Spor'dan naklen yayınlanacak.

beşiktaş türkiye kupası maçı ne zaman ile ilgili görsel sonucu

Konyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Konyaspor: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Hadziahmetovic, Shengelia, Miya, Kravets, Sekidika

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Montero, N’Sakala, Necip, Oğuzhan, Hasic, Ljajic, N’Koudou, Cenk (Larin)

Beşiktaş, hafta içinde Süper Lig’de konuk ettiği Konyaspor’u 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup etti. Siyah Beyazlı takım, sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise rakibine deplasmanda 4-1 mağlup oldu.

Beşiktaş Türkiye Kupası maçı ne zaman? BJK Konya kupa maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş Konya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.