Beşiktaş'tan Türk Telekom'a 34 sayı fark!

Bu sezon 2 yabancıyla mücadele eden Beşiktaş, yetenekli gençleriyle kazanmaya devam ediyor. Koç değişikliği yarayan Kartal'ın son kurbanı Türk Telekom oldu. Kartal, bütçe olarak kendisinin 5 katı üzerinde olan Başkent ekibine 34 sayı fark attı: 94-60.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Beşiktaş ile Türk Telekom, Akatlar Spor Salonu’nda karşılaştı. Son haftaların formda takımı Beşiktaş, başkent ekibini 34 sayı farkla 94-60 mağlup etti.

Siyah-Beyazlılar'ın milli forveti Egehan Arna, 6'da 4 3 sayı isabeti ve 3/3'lük 2 satı isabet oranıyla 18 sayı üreterek maça damga vurdu. Kartal'ın sayı makinesi James Blackmoon bu kez 18 sayı da kaldı. 18'lik milli pivot Alperen Şengün 14 sayı-8 ribaundla formunu sürdürdü.

Sadece 2 Amerikalısı bulunan Beşiktaş, ligdeki son 5 maçında 4. galibiyetini aldı. Kartal, haftaya Bahçeşehir Koleji'yle kozlarını paylaşacak. 11 maçın 8'ini kazanan Türk Telekom ise Fethiye'yi ağırlayacak.

DAÇKA DOLUDİZGİN

ING Basketbol Süper Ligi'nde günün ilk maçı Fethiye'de oynandı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'a konuk olan Darüşşafaka, parkeden 54-78 galip ayrıldı. Selçuk Ernak'ın takımı galibiyet sayısını 5'e yükseltti. Akdeniz ekibi ise 3 galibiyette kaldı.

Beşiktaş'tan Türk Telekom'a 34 sayı fark!
Daçka'nın 37 yaşındaki kapytanı Sinan Güler 9 asistle oynadı.
Beşiktaş'tan Türk Telekom'a 34 sayı fark! ile ilgili etiketler Beşiktaş Türk Telekom Basketbol Süper Ligi egehan arna
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.