Beşiktaş tribününde 'telsiz' devrimi!

Amigolar bundan böyle Vodafone Arena’daki maçlarda telsiz kullanarak iletişim kuracak ve daha güçlü tezahürat yapılması sağlanacak.

Beşiktaş’ın bu sezon Vodafone Arena’da oynadığı maçlarda taraftar performansının yetersiz olması tribün liderlerini harekete geçirdi. Siyah beyazlı taraftarlar dün Abbas Ağa Parkı’nda bir toplantı yaparak hem Fenerbahçe derbisindeki kötü tribün performansının nedenlerini tartıştı hem de bundan sonra neler yapılması gerektiğini konuştu.

Hürriyet'in haberine göre toplantıda, bundan sonra Vodafone Arena’da oynanacak karşılaşmalar hakkında önemli kararlar alındı...

1-Maçlar öncesinde Beşiktaş Çarşı içinde toplanarak saatlerce tezahürat yapma geleneği rafa kalkıyor. Tribün liderleri, “Enerjinizi maça saklayın” mesajını verdi.

2-Vodafone Arena’daki her karşılaşmaya davul getirilecek.

3- Stadın mimari yapısı gereği özellikle alt ve üst katlardaki tribünlerde yer alan taraftarlar iletişim kurmakta zorlanıyor. Tribün liderleri bu dezavantajı ortadan kaldırmak için ‘telsiz’ kullanacak.

Beşiktaş tribününde 'telsiz' devrimi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Vodafone Arena tribün tezahürat taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.