Beşiktaş - Trabzonspor maçında bir Bordo-Mavili taraftar gole sevinince dayak yedi

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u konuk ettiği karşılaşmanın devre arasında yedek kulübelerinin arkasındaki tribünde gerginlik yaşandı. Maçı Beşiktaş taraftarlarının arasında izleyen bir Trabzonspor'lu Abdülkadir'in golüne sevince yumruklar konuştu... TFF, bu sezon maçlara deplasman seyircisi almıyor...

Süper Lig'in 12'nci haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı, Abdülkadir Ömür'ün 45+4'üncü dakikada attığı golle Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın devre arasında Trabzonspor yedek kulübesinin arkasındaki tribünde gerginlik yaşandı. İddiaya göre Trabzonsporlu olduğu ifade edilen bir taraftarın, takımının attığı gole sevinmesinin ardından Beşiktaşlı taraftarlar tepki gösterdi.

Daha sonra taraflar arasında arbede yaşanırken, polis olaya müdahale etti. Birkaç kişini gözaltına alınmasının ardından gerginlik sona erdi. Olayın yaşandığı tribüne ise daha sonra çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

 

Beşiktaş - Trabzonspor maçında bir Bordo-Mavili taraftar gole sevinince dayak yedi ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Abdülkadir Ömür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.