Beşiktaş-Trabzonspor maçına doğru... Andreas Cornelius zor, Bakasetas ilk 11'de

Trabzonspor'un kritik Beşiktaş sınavında Gervinho ve Peres'in yanı sıran Andreas Cornelius'un da oynaması zor... Danimarkalı santrfor bugün antrenmana çıkmadı. Yunan yıldız Tasos Bakasetas ise takımla çalışmalara başladı. Abdullah Avcı yönetiminde 3 büyük rakibi ile 7. maçında çıkacak olan Bordo-Mavili İstanbul'da yenilgi yüzü görmedi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 12. haftasında 6 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları bulunan Gervinho, Peres ve Cornelius katılmadı. Tedbir amaçlı dinlendirilen Yunan yıldız Tasos Bakasetas ise takımla çalışmalara başladı.

Antrenman sonrasında yardımcı antrenör Egemen Korkmaz'a sürpriz doğum günü kutlaması da gerçekleştirildi. Bordo-Mavililer yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Beşiktaş-Trabzonspor maçına doğru... Andreas Cornelius zor, Bakasetas ilk 11'de
  

ABDULLAH AVCI İSTANBUL'DA DERBİ KAYBETMEDİ

Süper Lig'in 27 puanlı namağlup lideri Trabzonspor, 20 puanla 4. sırada yer alan Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek şampiyonluk yolunda daha da avantajlı duruma geçmek istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 3 büyük rakibi ile 7. maçında çıkacak olan Bordo-Mavili İstanbul'da yenilgi yüzü görmedi.

Karadeniz ekibinin, Avcı'nın görevde bulunduğu sürede üç büyük rakibi karşısında oynadığı maçlarda ise genel olarak denge var.

Geçen sezon ligin 8. haftasında göreve gelen Abdullah Avcı yönetiminde bordo-mavililer, söz konusu rakipler karşısında çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bordo-mavili takım, dış sahada oynadığı 2 karşılaşmada Beşiktaş'ı 2-1 yenerken Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı.

Trabzonspor, kendi evinde ise Fenerbahçe'ye 1-0, Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Karadeniz ekibi, bu sezon ise sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalırken Fenerbahçe'yi 2-1 yendi.

KOMBİNE BİLETLER SATIŞTA

Trabzonspor'un kombine kart satışları başladı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamaya göre, Medical Park Stadı'nda oynanacak Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak 2021-2022 sezonu kombine biletleri satışa sunuldu.

İlk etapta, "Passo.com.tr" ve "Passo Mobil" uygulamasından satın alınabilecek kombine kartların ilerleyen süreçte Passolig gişelerinden de satışı gerçekleştirilecek.

Kombine kartlar, Platinum 9 bin, VIP Gold 7 bin, VIP Silver 5 bin, batı tribün 2 bin, doğu tribün bin 500, fırtına tribün 750, kale arkaları 450 liradan satın alınabilecek

Beşiktaş-Trabzonspor maçına doğru... Andreas Cornelius zor, Bakasetas ilk 11'de ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Vitor Hugo
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.