Beşiktaş evinde TOFAŞ'ı da mağlup etti

Beşiktaş evinde Empera Halı Gazintep'ten sonra TOFAŞ'ı mağlup ederek, 9 haftada 2 galibiyete ulaştı. Siyah-Beyazlılar'ın sayı makinesi James Blackmoon 20 sayıları yine görürken milli oyuncular Alperen Şengün ile Sehmus Hazer maça damgalarını vurdu.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında TOFAŞ'ı ağırlayan Beşiktaş, güçlü rakibini 94-85 mağlup etti. Sadece 2 Amerikalıyla oynayan ve A Milli Takım'a 2 oyuncu vermeyi başaran Siyah-Beyazlılar, koç değişikliğinden sonra çıktığı 3. maçında 2. galibiyetini elde etti.

Akatlar'da oynanan maçta Beşiktaş'ın ve maçın en skorer ismi 26 sayıyla oynayan James Blackmoon oldu. 18 yaşındaki milli pivot Alperen Şengün 22 sayı-11ribaundla double-double yaptı. Bir diğer milli oyuncu Şehmus Hazer ise 19 sayı-4asist-3ribaundla oynadı.

TOFAŞ'ta ise Sean Kilpatrick 18, Jeremy Simmons 16 sayı üretti. Yeni transfer Tarik Phillip ilk maçında 9 sayıyla oynadı. Bursa ekibi bu sonuçla 4 galibiyette kalırken, Beşiktaş 2 galibiyete yükseldi.

Günün ilk maçında ise Fenerbahçe Beko evinde Bahçeşehir Koleji'ni 70-56 mağlup ederek 9'da 9 yaptı. Bugün oynanması gereken Empera Halı Gaziantep Basketbol-Anadolu Efes ve Frutti Extra Bursaspor-Arel Üniversitesi maçları ileri bir tarihe ertelendi.

Beşiktaş evinde TOFAŞ'ı da mağlup etti ile ilgili etiketler Beşiktaş TOFAŞ Basketbol Süper Ligi Basketbol James Blackmoon Alperen Şengün Sehmus Hazer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.