Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten flaş Ronaldo cevabı! Şu anda....

Süper Toto Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, "Elimizde Rosier gibi oyuncu varken sağ bek almayı normalde düşünmem. Şu anda bir dalgalanma yaşıyor. Onur Bulut iyi bir bek. Burada olmasını her zaman isterim." dedi. Öte yandan Manchester United'tan ayrılan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yla alakalı gelen soruya Güneş; 'Cristiano Ronaldo'yu şu anda alamayız' cevabını verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dünya Kupası arası devam ederken düzenlediği basın toplantısında genel durum ve takım ile alakalı açıklamalarda bulundu. 

İŞTE GÜNEŞ'İN ÖNE ÇIKAN SÖZLERİ:

''Alacağımız sonuçlar ile taraftarı mutlu etmek istiyoruz. Yeniden coşkulu ve etkili bir dönem olacak bizim için.

Ligde çok geride kaldığımız için aradan sonra hızlı başlamak durumundayız. Hiçbir oyuncumla ilgili kesin bir kanaatim yok. Tabii ki bir değerlendirmemiz var ama kesin bir karar yok.

Çok açık ve samimi bir şekilde konuşuyorum. Tekrar tekrar doğruları işleyeceğiz. Oynacağımız oyundan keyif alacağız. Geçmiştekinden daha iyi olacağız. Sizlerin de bize destek olmasını bekliyoruz.

Konuşup tartışmak susmaktan daha iyidir. Antalya'da bir tane daha böyle bir toplantı yapacağım. Yarından itibaren oyuncu istendiği zaman da 1 veya 2 oyuncu vererek basının huzurunda konuşmalar olacaktır.

Sorumluluk alacağız, kazanmak-kaybetmekten çok işini iyi yapmayı öne çıkaracağız. Bunu yapınca zaten iyi sonuçlar da gelecek. Takımda kuvvet sıkıntısı var, bu konuda bir altyapı oluşturacağız. Testlerimizi yapıyoruz.

Kış aylarında Dünya Kupası herkes için bir ilk. Devre arası gibi bir dönem yaşıyoruz. 2-3 oyuncumuza uzak yerlere gittiği için daha uzun izin verdik. Yarın gelecekler.''

DELE ALLI SÖZLERİ...

''Dele'ye 'Sen bana 1 adım at, ben sana 3 adım atacağım' dedim.

Ne istiyorsun dendiğinde dünkü Brezilya'yı örnek verebilirim. Teknik, koşan, topla oynayan bir takım yaratmak istiyoruz. Onlar gibi olmasak da onlar gibi davranmak bize adım attırır diye düşünüyorum.''

GÜNEŞ'TEN ONUT BULUT AÇIKLAMASI...

''Elimizde Rosier gibi oyuncu varken sağ bek almayı normalde düşünmem. Şu anda bir dalgalanma yaşıyor. Onur Bulut iyi bir bek. Burada olmasını her zaman isterim.

Oyuncuya, 'Evladım, koşsana' diyorum. Oyuncu bana, 'Ben senin evladın değilim' dedi. Benim niyetim, evladım olduğunu kanıtlamak değildi ama bu tarz olayları normal karşılıyorum.''

GÜNEŞ'TEN RONALDO CEVABI!

''Cristiano Ronaldo'yu şu anda alamayız.'' (Gülerek)

"MASUAKU HEP SORU İŞARETİ"

''eşiMasuaku, sakatlığından dolayı hep soru işareti. Böyle bir oyuncuyu istemem normalde. Sol ayağı çok iyi ama verimsiz olursa kendisine de söyleyeceğim. Rosier'in de Masuaku'nun da bu takımda iyi oynaması gerek. İyi oynamayan oyuncunun gitme ihtimali çok yüksek olur.''

 

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten flaş Ronaldo cevabı! Şu anda.... ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş Cristiano Ronaldo Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.