Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Alanyaspor maçı öncesi konuştu: Kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız...

Süper Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Zorlu maç öncesinde siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Zorlu maç öncesinde siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

''ZOR BİR MAÇ OLACAK''

"Alanyaspor kendine özgü sistemi olan, top oynamak isteyen bir ekip. Özgüvenleri var. Zor bir maç olacak. Elimizdeki kadroya göre, sahaya bir takım çıkardık. Sahada önemli şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Sahadaki güzel oyunla, galibiyetlerle taraftarın motivasyonunu sağlamak isteğimiz."

''KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ''

"Kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Güzel futbolla kazanmak bizi mutlu eder. Eksikleri konuşarak zaman kaybedemeyiz. Önemli olan sahaya çıkan 11 ve 21 kişilik kadronun ne vereceği."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Alanyaspor maçı öncesi konuştu: Kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız... ile ilgili etiketler Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.