Beşiktaş taraftarından Valerien Ismael'e istifa, Sergen Yalçın'a görev çağrısı...

Süper Lig’in 10. haftası zirve mücadelesine sahne oldu. Kendi evinde kritik bir maça çıkan Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından siyah-beyazlı taraftarlar teknik direktör ''Valerien Ismael istifa'' tezahüratı yaptı.

Başiktaşlı taraftarlar maçın bitme düdüğünün ardından teknik direktörü Valerien Ismael'e tepki gösterdi. Maçın 68. dakikasında ise Dele Alli kenara gelirken taraftarların ıslıklarına maruz kaldı. İngiliz yıldız da Valerien Ismael gibi siyah-beyazlı taraftarlardan nasibini aldı.

SERGEN YALÇIN TEZAHÜRATLARI YAPILDI!

Beşiktaşlı taraftarlar, Valerien Ismael'e yönelik tepkisinin ardından Sergen Yalçın tezahüratları yaptı.

CENK TOSUN ALKIŞ ALDI

Oyuna girdikten sonra takımına hareketlilik kazandıran ve siyah-beyazlıların beraberlik golünü atan Cenk Tosun maçın ardından alkış aldı.

FRANSIZA SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ VAR

Fransız hocaya maç sonrası da sosyal medyadan tepki yağdı. #valerienismaelistifa başlığı siyah-beyazlıların tek gündemi oldu.

Beşiktaş taraftarından Valerien Ismael'e istifa, Sergen Yalçın'a görev çağrısı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig Sergen Yalçın 10. hafta maçı Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.