Beşiktaş taraftarından ‘bordo’ isyanı!

Beşiktaş bu akşam kritik bir karşılaşmaya çıkacak… Ancak, Fransa’dan maç öncesi gelen haberler siyah beyazlı taraftarları endişelendirdi. Bunun da sebebi, Beşiktaş’ın bu akşam giyeceği forma…

Tüm Türkiye’de gözler Beşiktaş’ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon ile oynayacağı maça çevrilmiş durumda. Beşiktaş açısından çok önemli olan bu karşılaşma öncesi Beşiktaşlı taraftarları bir yandan kızdırıp bir yandan endişelendiren bir haber geldi.

Bu endişenin sebebi ise siyah-beyazlı ekibin Lyon karşısında uğursuz olarak görülen kırmızı formayı giyecek olması.

klsjfkshfkjsdfsdf

Beşiktaş taraftarı bu haber ortaya çıkınca sosyal medya üzerinden Beşiktaş kulünü eleştiri yağmuruna tuttu ancak sonradan bu kararın verilmesinin sebebinin Beşiktaş’ın insiyatifi dışında olduğu ortaya çıktı.

Sebep ise şu;

Beşiktaş, Lyon karşısında beyaz formayla oynamayı düşünüyordu ancak UEFA’nın ev sahibi takıma sağladığı avantaj nedeniyle Lyon’un beyaz formasını giyecek olması Beşiktaş’ın bu düşüncesini suya düşürdü.

Beşiktaş bunun üzerine maça siyah forma ile çıkmak istedi, ancak bu sefer de UEFA bu isteği formada beyazlıklar bulunması sebebiyle reddetti.

Bu durumda Beşiktaş, Kiev karşısındaki 6-0’lık mağlubiyette giyilen ve uğursuz olduğu iddia edilen bordo forma ile Lyon maçına mecbur olarak çıkmak durumunda kalıyor.

Beşiktaş taraftarından ‘bordo’ isyanı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Lyon bordo forma isyan kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.