Beşiktaş taraftarına saldırı videosunu izle!

Bugün paylaşılan bir video sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde Bursaasporlu taraftarların, Beşiktaşlı bir taraftarı darp etmeye çalıştığı görülüyor.Peki interneti sallayan o görüntüler ne? Beşiktaş taraftarına yapılan saldırıyı izlemek isteyenler için o video haberimizde...

Beşiktaş taraftarına saldırı videosunu izle! Bugün sosyal medyayı karıştıran bir video paylaşımı yapıldı. Paylaşılan görüntülerde görüldüğü üzere Bursaaspor taraftarlarının, bir Beşiktaş taraftarını linç etmeye çalıştığı görülüyor.Peki internetie o bomba gibi düşen o görüntüler ne? Beşiktaş taraftarına yapılan saldırıyı izlemek isteyenler için o video haberimizde...

Beşiktaş taraftarına saldırı videosunu izle!

NE OLMUŞTU?

Spor Toto Süper Lig 7. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Bursaspor’un taraftarlarının karıştığı bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu.

İddiaya göre; maç için Bursa’dan otobüslerle Sivas’a doğru yola çıkan Bursasporlu taraftarların, Bozüyük civarında tek başına gördükleri Beşiktaşlı taraftara saldırdığı görüntüler şok etkisi yarattı.

Görüntülerde dinlenme tesisinde karşılaştıkları Beşiktaşlı taraftara tekme tokat saldıran onlarca Bursaspor taraftarını etraftaki insanlar güçlükle sakinleştiriyor.

Konuyla ilgili resmi makamlardan bir açıklama yapılmazken taraftarın durumu ise bilinmiyor.

MAÇ ÖZETİ

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça göre ilk 11'de 4 değişikliğe gitti.

Güneş, Bursaspor karşısına Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Adriano, Medel, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel ve Negredo 11'i ile çıktı.

Tecrübeli teknik adam Partizan maçında görev alan Utku Yuvakuran'ın yerine Karius, Necip Uysal'ın yerine Oğuzhan Özyakup, Caner Erkin'in yerine Babel, Larin'in yerine de Negroda'ya ilk 11'de şans verdi. Yeni kaleci transferi Karius da siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıktı.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise kadroda 3 oyuncu değişiklik yaptı. Aybaba, Beşiktaş karşısına, Okan Kocuk, Latovlevici, Ertuğrul Ersoy, Chedjou, Barış Yardımcı, Saivet, Aytaç Kara, Burak Kapacak, Lima, Furkan Soyalp ve Stancu 11'i ile çıktı. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'ye transfer olan Harun Tekin yerine Okan Kocuk, PSV'ye giden Aziz Eraltay yerine Latovlevici'yi, Yusuf Erdoğan'ın yerine Chedjou'yu sahaya sürdü.

Maça etkili başlayan taraf Bursaspor olurken ev sahibi ekip, ilk dakikalarda net bir fırsat yakalasa da Loris Karius gole izin vermedi. Beşiktaş'ın etkili atak üretemediği ilk yarıdan gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda ise tempo daha da artarken kilidi açan gol Babel'den geldi. 51. dakikada Oğuzhan'ın ince pasının asiste çeviren Hollandalı yıldız Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Bursaspor'un aradığı beraberlik golü ise 86. dakikada Diafra Sakho'dan geldi. Beşiktaş'ın kalan dakikalardaki gol çabaları sonuç vermeyince iki takım da 1'er puanı paylaştı.

Bu sonuçla Beşiktaş 7 puana yükselirken Bursaspor puanını 3'e çıkardı.

Bursaspor: 1 - Beşiktaş: 1

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Ceyhun Sesigüzel

Bursaspor: Okan Kocuk, Barış Yardımcı, Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Latovlevici, Saivet, Aytaç Kara, Burak Kapacak (Dk. 30 Yusuf Erdoğan), Lima (Dk. 73 Tunay Torun), Furkan Soyalp (Dk. 61 Sakho), Stancu

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül (Dk. 46 Caner Erkin), Pepe, Vida, Adriano, Medel (Dk. 87 Larin), Tolgay Arslan (Dk. 70 Necip Uysal), Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel, Negredo

Goller: Dk. 51 Babel (Beşiktaş), Dk. 86 Sakho (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Medel, Dk. 80 Karius (Beşiktaş), Dk. 86 Yusuf Erdoğan, Dk. 90 Tunay Torun (Bursaspor)

Beşiktaş taraftarına saldırı videosunu izle! ile ilgili etiketler Bursaspor Beşiktaş linç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.