Beşiktaş taraftarı tribünden böyle düştü!

Süper Lig'in 8'inci haftasında oynanan ve beraberlikle sonuçlanan Ankaragücü-Beşiktaş maçında üzücü bir olay yaşandı. Birçok tribün olayının yaşandığı mücadelede deplasman tribününde yer alan bir Beşiktaş taraftarı setten düştü.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 8'inci haftasında oynanan Ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrası iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Karşılaşma sonrasında çıkan olaylarda Ankaragücü ve Beşiktaş taraftarları ayrı ayrı koridorlardan çıkarılmasına rağmen çıkan kavgalarda taraftarlar ve polis memurları yaralandı.

Stadyumdan önce Ankaragücü taraftarları çıkarıldı ancak Ankaragücü taraftarları stat çevresini terk etmeyince polis müdahalesi oldu. Müdahalede atılan taşlar sonucunda 3 polis memuru yaralanırken, 1 Ankaragücü taraftarı hastaneye kaldırıldı.

BİR TARAFTAR TRİBÜNDEN DÜŞTÜ

Tüm bu gerginliği arasında deplasman tribününde yer alan bir Beşiktaş taraftarı tribünden düştü. Sarı-lacivertli taraftarların dağıtılmasının ardından, Beşiktaş taraftarlarının kendi arasında kavgalar çıktı. Çıkan kavgada Beşiktaşlı taraftarlardan bazıları yaralandı. Sağlık ekipleri yaralananlara müdahale etti.

Polisin yollarda aldığı güvenlik önemleri sonucunda Beşiktaş taraftarları topluca şehir dışına çıkarıldı.

Beşiktaş taraftarı tribünden böyle düştü! ile ilgili etiketler Ankaragücü polis Kavga Yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.