Beşiktaş taraftarı Ahmet Nur Çebi'ye Sergen Yalçın'ı sordu: Sosyal medyada gündem oldu

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın krizi devam ediyor. Siyah beyazlı taraftarlar başarılı teknik adamın takımda kalması için çağrı yaparken, sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu. Söz konusu videoda bir taraftar ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi arasında geçen bir telefon görüşmesi yer alıyor.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yönetimin yeni sözleşme konusunda anlaşamaması taraftarların büyük tepkisini çekiyor. Bir grup taraftar Sergen Yalçın'ın evinin önüne giderek başarılı teknik adamı ikna etmeye çalıştı. Taraftarlar 1 saatlik bekleyişin ardından Sergen Yalçın'ın evde olmadığını öğrenince dağıldı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI AHMET NUR ÇEBİ'Yİ ARADI

Sergen Yalçın'ın sözleşme imzalamamasının yankıları sürerken, sosyal medyada paylaşılan bir video dikkat çekti. Söz konusu videoda bir Beşiktaş taraftarı ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi arasındaki diyalog yer alıyor. Sergen Yalçın ile ilgili son durumu sormak için arayan taraftara yanıt veren Çebi, "Bilmiyorum onu arayıp sor" yanıtını verdi. Taraftarın "Takımın başarısını Sergen getirdi başkanım, sahip çıkmamız lazım. 32 gündür imza atılmadı" sözüne ise Çebi, "Atsın, gidin söyleyin atsın"  dedi. Beşiktaşlı taraftar ise sonrasında "Sizin attırmanız lazım değil mi başkanım; siz mi sunuyorsunuz?" sorusuna ise Çebi, "Sözleşme önünde yavrucum atsın" dedi.

Beşiktaş taraftarı Ahmet Nur Çebi'ye Sergen Yalçın'ı sordu: Sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.