Beşiktaş-Sporting Lizbon maçının hakemi Slavko Vincic fuhuş baskınında yakalandı

Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını yönetecek Sloven hakem Slavko Vincic'in, fuhuş elebaşı olduğu iddia edilen bir kişiyle birlikte 9 kadın, 26 erkek, silah ve kokainle birlikte bir kabinde yakalandıktan sonra gözaltına alındığı görüntüler ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Sporting Lizbon'u konuk edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. maçında Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak. 19 Ekim Salı günü Vodafone Park'ta oynanacak mücadele 19.45'te başlayacak. 

Vincic’in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic yapacak. Rade Obrenovic ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak. FIFA kokartlı hakem Slavko Vincic, Bosna-Hersek'te bir fuhuş partisinde yakalanmıştı. Partiyi düzenlediği ve fuhuşa aracılık ettiği iddia edilen Tijana Ajfon isimli kadın da yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Polis baskınında 26 erkek ve 9 hayat kadını bir evin içerisinde yakalanmıştı. Bu partide yer alan Vincic ifadesinde, "Ben oraya gittiğimde neler olduğunu bilmiyordum. İş yemeği için gitmiştim. Bir kabus gibiydi. Çok zor zamanlar geçirdim. Ben orada hiçbir şey yapmadım. Fuhuş partisi de yoktu. Silahları da polis baskınından sonra gördüm. Ben orada iş konuşuyordum. Film gibiydi" ifadelerini kullanmıştı.

Sloven basınına konuşan Vincic pezevenglik yapmadığını, silahla külahla da işi olmadığını söylemişti.

Vincic, kariyerinin çoğunu Slovenya Prva Liga'da geçirdi, ancak ilk uluslararası maçını Ekim ayında Slovakya'nın Paraguay ile bir hazırlık maçında oynadığı sırada yönetti.

Beşiktaş-Sporting Lizbon maçının hakemi Slavko Vincic fuhuş baskınında yakalandı

Beşiktaş-Sporting Lizbon maçının hakemi Slavko Vincic fuhuş baskınında yakalandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Slavko Vincic Sporting Lizbon UEFA Şampiyonlar Ligi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.