Beşiktaş son dakika! Sergen Yalçın istifa etti mi?

Beşiktaş son dakika! Sergen Yalçın istifa etti mi? Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ta Gençlerbirliği şoku yaşanıyor. Sahasında Süper Lig 4. haftasında Gençlerbirliği’ne 1-0 kaybeden Beşiktaş’ta siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyada teknik direktçr Sergen Yalçın’ı istifaya davet etti.

Sezona Trabzonspor karşısında aldığı 3-1’lik Süper Lig galibiyeti ile başlayan ancak ondan sonra bir türlü dikiş tutturamayan Beşiktaş’ta Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0’lık yenilginin sorumlusu olarak teknik direktör Sergen Yalçın ön planda yer aldı.

Siyah beyazlı taraftarlar Şampiyonlar Ligi’nde sonra Avrupa Ligi’ne de veda edilmesi ve akabinde de Gençlerbirliği karşısında iç sahada alınan 1-0’lık yenilgi sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın’ı hedef adam haline getirerek istifa etmesini istediler.

Sergen Yalçın’ın siyah beyazlı yönetimle bir görüşme gerçekleştirdikten sonra istifasını sunmasının an meselesi olduğu iddia edildi.

Beşiktaş son dakika! Sergen Yalçın istifa etti mi? ile ilgili etiketler Beşiktaş Son dakika Sergen Yalçın istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.