Beşiktaş sol bekini Premier Lig'ten buldu! Arthur Masuaku transferi bitmek üzere

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz’ın yerini Arthur Masuaku ile doldurmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, West Ham United ile son görüşmeleri gerçekleştiriyor.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Rıdvan Yılmaz’ın gidişiyle boşalan sol bek bölgesini Arthur Masuaku ile doldurmayı planlıyor.

KONGOLU FUTBOLCUYLA HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLANDI

28 yaşındaki futbolcunun transferinde önemli aşama kaydeden yönetim, West Ham United ile son görüşmelerini yapıyor. Kongolu futbolcu ile her konuda anlaşma sağlanırken Londra temsilcisi ile bir sonraki sene için opsiyon pazarlıkları sürüyor.

TRANSFERİN 1-2 GÜN İÇİNDE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Geçen sezon 13 Premier Lig maçında 1 gol atan Masuaku, West Ham United formasıyla çıktığı 128 karşılaşmada 2 kez fileleri sarstı 10 da gol pası verdi.

EMİRHAN'IN YERİNE YERLİ BİR 8 NUMARA

Öte yandan Beşiktaş’ta Josef De Souza’nın sakatlığı ve Emirhan İlkhan’ın transferi de gündeme gelince orta sahada takviye ihtiyacı doğdu. Emirhan Torino’nun yolunu tutarsa siyah beyazlılar 8 numara bölgesini yerli bir isim ile doldurmayı planlıyor. 

Beşiktaş sol bekini Premier Lig'ten buldu! Arthur Masuaku transferi bitmek üzere ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer West Ham United Arthur Masuaku
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.