Beşiktaş sol bekini getiriyor! Arthur Masuaku bu gece İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi Arthur Masuaku İstanbul'a geliyor. Siyah-beyazlıların transfer için West Ham United ile anlaşma sağladığı ve 28 yaşındaki futbolcunun bu gece 00.05'te İstanbul'a geleceği belirtildi..

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından oluşan boşluğu Arthur Masuaku ile doldurdu.

BU GECE YENİ SOL BEK İSTANBUL'DA

Siyah-beyazlıların transfer için West Ham United ile anlaşma sağladığı ve 28 yaşındaki futbolcunun bu gece saat 00.05'te İstanbul'a geleceği belirtildi.

TRANSFER 1 YILLIĞINA KİRALIK GERÇEKLEŞECEK 

Beşiktaş'ın, Demokratik Kongolu oyuncuyu İngiliz ekibinden 1 yıllığına kiraladığı ve Masuaku'nun yıllık ücretinin büyük bir kısmını West Ham'ın ödeyeceği aktarıldı.

WEST HAM'A, YUNAN TEMSİLCİSİ OLYMPIAKOS'TAN TRANSFER OLMUŞTU

Kariyerinde 237 resmi maça çıkan Arthur Masuaku, 5 gol ve 22 asistlik performans sergiledi. 11 kez Demekrotik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nın formasını giyen Masuka, 2016 yılının Ağustos ayında, Olympiakos'tan West Ham United'a 7,1 Milyon euro karşılığında transfer oldu.

.

Beşiktaş sol bekini getiriyor! Arthur Masuaku bu gece İstanbul'da ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer West Ham United Arthur Masuaku
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.