Beşiktaş-Sivasspor maçını geren pozisyon; top çıktı mı çıkmadı mı?

Beşiktaş'ın Sivasspor'u 3-0 mağlup ettiği 15. hafta maçına, top taca çıktı mı çıkmadı mı tartışması damga vurdu. Maçın 18. dakikasında Valentin Rosier'in ayağındaki top çizgiyi geçti gibi göründü. Ancak VAR'dan incelenen pozisyonda topun izdüşümünün çizgi üzerinde olduğuna kanaat getirildi.

Pozisyonun devamında Ghezzal ortaladı, Güven Yalçın golü attı. Sosyal medyada epey tartışılan konu, maçın ardından Sivasspor'lu futbolcuları isyan ettirdi.

Sivasspor kaptanı Hakan Arslan, soyunma odasına girerken hakem Arda Kardeşler'i yakalayıp elindeki telefondan Beşiktaş'ın golünden önce topun taca çıktığını gösterdi. Sarı kart gören Hakan, itirazlarını yükseltince kızardı. Sivasspor 2. yarıya 10 kişi çıktı.

UĞUR ÇİFTÇİ: "Maçın önüne geçildi bugün. Yüzde 10'luk bir pay olabilir, yüzde 99 olsa yine konuşmam burada. Ayıp ama yani ya! Buraya ciddi emek verip geliyoruz. Hakemler hata yapabilir ama VAR var artık. Emeğimize yazık bugün, bütün Türkiye gördü topun taca çıktığını."

ERDOĞAN YEŞİLYURT: "Bizim hakkımız yeniyor. Futbolcu itiraz eder. Ama bu hakem nasıl hakem? 'Sus lan' diyor bize. Sivas'ın hakkını yiyorlar buna izin verilmemeli. Küçük çocuklar da izliyoruz bizi o yüzden fazla konuşmak istemiyorum ama bu hataların önüne geçilebilir."

KIRMIZI KARTA İTİRAZ EDECEĞİZ

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise staT çıkışı, "İlk golde top taca çıkmış gibi görünüyor. Kimse Sivasspor'u hafife almasın! Bu VAR bizim işimizi görmedi, iptal etsinler bari, paramız gitmesin. Hakan Arslan'ın kırmızı kartı için itiraz edeceğiz, adı Rafael olsa hallolurdu ama bakalım ne olacak" ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş-Sivasspor maçını geren pozisyon; top çıktı mı çıkmadı mı? ile ilgili etiketler Beşiktaş Sivasspor uğur çiftçi Erdoğan Yeşilyurt Arda Kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.