Beşiktaş şiir gibi

Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Siyah-beyzlılar Kayserispor engelini Mario Gomez, Oğuzhan, Quaresma ve Cenk Tosun'un golleriyle 4-0 yenerek aştı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, evinde Kayserispor'u 4-0'lık net bir skorla yenerek önümüzdeki hafta oynayacağı Galatasaray'a gözdağı verdi.

Beşiktaş’ın gollerini 10. dakikada Mario Gomez, 23’de Oğuzhan Özyakup ve 34. dakikad Ricardo Quaresma kaydetti. Mario Gomez 68. dakikada bir penaltıdan yararlanamadı. Noltayı 90+2’de Cenk Tosun koydu.

Lider Beşiktaş, 73 puana yükselerek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 6’ya çıkardı. Siyah-beyazlılar önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanında ligin en kritik maçlarından birini oynayacak.

ARENA FARKI

Beşiktaş, yeni mabedinde oynadığı 2 maçtan da galip gelmeyi bildi. Vodafone Arena’nın açılış maçında Bursaspor’u deviren Şenol Güneş’in ekibi, Kayserispor’u da ilk yarıdaki coşkulu futboluyla afallattı. Taraftarlar takımlarına inanılmaz destek verdiler. Ricardo Quaresma güzel futbolunu bir de golle süsledi.

İkinci decrede daha dengeli bir oyun sergiledi Beşiktaş. Kayserispor Beşiktaş’a oyunun hiçbir bölümünde karşılık veremedi. Beşiktaş bu galibiyetle derbi öncesinde moral depoladı.

BEŞİKTAŞ - KAYSERİSPOR MAÇ ÖZETİ

Beşiktaş şiir gibi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.