Beşiktaş Serikspor özet izle

Ziraat Türkiye Kupası dördüncü turu kapsamında konuk ettiği Serikspor’u mağlup eden Beşiktaş’ın golleri ve özet görüntüleri merak konusu oldu. Mücadeleyi canlı izleme fırsatı bulamayan vatandaşlar Beşiktaş Serikspor özet izle, geniş özet izle şeklide aramalar yapmaya başladı. İşte, Beşiktaş Serikspor özet izle, geniş özet izle! Beşiktaş maç, maçı geniş özet izle A SPOR! Beşiktaş Ziraat maçı golleri ve özeti izle detayları…

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile Serik Belediyespor kozlarını paylaştı. Gol yağmuruna sahne olan Beşiktaş Serikspor maçının ardından özet görüntüler araştırıldı. Beşiktaş Serikspor maçını kaçıran veya izleme imkanı bulamayan futbolseverler maçtaki detayları kaçırmamak için arama motorlarının yolunu tuttu. Böylece Beşiktaş Serikspor maçı çok arananlar arasına girdi. Beşiktaş Serikspor özet izle, geniş özet izle! Beşiktaş maç, maçı geniş özet izle A SPOR! Beşiktaş Ziraat maçı golleri ve özeti izle linki ve detayları haberimizde…

BEŞİKTAŞ SERİKSPOR ÖZET İZLE, GENİŞ ÖZET İZLE! BEŞİKTAŞ MAÇ, MAÇI GENİŞ ÖZET İZLE A SPOR! BEŞİKTAŞ ZİRAAT MAÇI GOLLERİ VE ÖZETİ İZLE!

9 Kasım Çarşamba akşamı Beşiktaş ile Serik Belediyespor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekibin zafer elde ederek bir üst tura yükseldiği karşılaşma futbolseverler tarafından büyük beğeni topladı. A Spor tarafından naklen yayınlanan mücadele büyük beğeni topladı. 

Saat 21:00’de start alan mücadele ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. 

BEŞİKTAŞ SERİKSPOR ÖZET İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Serikspor özet izle ile ilgili etiketler Serik Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.