Beşiktaş bozguna uğradı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Portekiz'in Rio Ave takımına penaltılarla elenerek bozguna uğradı. 90 dakikası 1-1 biten maçta uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Penaltılarda gülen taraf olan Rio Ave, play-off turunda İtalyan devi Milan'ın rakibi oldu.

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Portekiz'in Rio Ave ekibiyle eşleşen Beşiktaş, penaltılara giden maçta Avrupa'ya veda etti. İlk yarıyı 15'te Güven Yalçın'ın attığı golle 1-0 önde kapatan Kartal, işler istediği gibi giderken 86'da Bruno Moreira'nın golüne engel olamadı. 

UTKU'DAN MÜTHİŞ KURTARIŞ

Mensah'ın 90'da karşı karşıya pozisyonda kaçırdığı gol sonrası maç uzatmaya gitti. Uzatmanın son dakikalarında da Gökhan Töre mutlak golü kaçırdı. 120'de konuk ekip gole çok yaklaştı ama kaleci Utku kalesinde devleşti. Penaltılarda Mensah ve Gökhan Töre'yle golü bulan Kartal'da Welinton ve Larin üst üste iki penaltı kaçırdı. Portekiz temsiilcisi ise 4'te 4 yaparak zafere uzandı.

MAÇTAN NOTLAR

Beşiktaş, 2. haftadaki lig maçına göre Rio Ave karşısında 7 farklı ismi sahaya sürdü. Kalede Ersin yerine Utku görev aldı. Genç eldiven 281 gün sonra 11'de görev yaptı. N'Sakala kadroya dahil edilmezken sol bekte Rıdvan Yılmaz bu sezon ilk maçına çıktı. Kartal'ın Atletico Madrid'den kiraladığı stoper Montero, Vida'nın yerine 11'de şans buldu. Antalyaspor maçında oynayan Domagoj Vida yedekler arasında bulunurken, bu oyuncunun yerine de Francisco Montero şans buldu.

TÖRE 642 GÜN SONRA DÖNDÜ

Yuvaya geri dönen Gökhan Töre, Rio Ave karşısında yedek soyundu. 2. yarı oyuna giren yıldız futbolcu, 642 gün sonra siyah-beyazlı formayla sahaya çıktı. 

Beşiktaş'ta Atiba ve N'Sakala'nın yanı sıra henüz hazır olmayan Georges-Kevin N'Koudou, Rio Ave maçında kadroda yer almadı. Atakan Üner ve Umut Nayir de Rio Ave maçı için tercih edilmeyen oyuncular oldu. Lisans işlemleri henüz tamamlanmayan Josef de Souza da kadroda bulunmadı.

Beşiktaş bozguna uğradı

NECİPİNHO ŞOV!

İlk golde Güven Yalçın'a şık bir asist yapan Necip Uysal, kariyerinde ilk kez üst üste 2 maçta gol pası verdi. Son iki resmi maçta iki asist yapan Necip, daha önceki 5 sezonun toplamında aynı sayıda gol pası verebilmişti. 29 yaşındaki futbolcu bu sezon resmi maçlarda 1 asist daha yapması halinde kariyer rekorunu kıracak.

Beşiktaş bozguna uğradı ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Portekiz Rio Ave necip uysal Güven Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.