Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın tapusunu alıyor... Leicester City'yle anlaşma tamam

Beşiktaş, geçen sezon 8 gol, 18 asistlik performans sergileyerek şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Rachid Ghezzal'ın bonservisi için, kulübü Leicester City ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ta uzun süren görüşmeler sonunda Rachid Ghezzal'ın transferi tamamlandı. Siyah-beyazlılar, Leicester City ile 3 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı.

DHA'nın haberine göre; Beşiktaş, Cezayirli kanat oyuncusunu hafta içinde İstanbul'a getirerek resmi sözleşme imzalatacak. İngiliz ekibiyle sezon başı kampına katıldığından hazır durumda olan Ghezzal, yetişmesi durumunda ligin ilk haftasında forma giyebilir. 

Bir ara G.Saray'la ciddi bir flört yaşayan 29 yaşındaki yıldız, rotayı yeniden Beşiktaş'a çevirip UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaldığı yerden devam etmek istediğini söylemişti. Yönetici Emre Kocadağ geçtiğimi günlerde Alen Markaryan'ın YouTube kanalında Ghezzal için "Türkiye'de bir tek Beşiktaş'ta forma giyerim" dediğini aktarmış, Galatasaray'la yapılan görüşmler için ise "Menajeri işini yapıyor" şeklinde yorumlamıştı.

TEİXEİRA TAMAM, GODİN YOLDA

Sezonun ilk transferini Alanyaspor'dan ayrılan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı alarak yapan Beşiktaş, ardından A Milli Takım'ın forveti Kenan Karaman'ı da renklerine bağladı. Teknik diretör Sergen Yalçın, Kenan Karaman'ı kanatta değil, ileri uçta oynatmayı planlıyor. Karaman da verdiği ilk röportajda asıl mevkisinin santrfor olduğunu söylemişti.

Valentin Rosier'in tapusunu Sporting'den 4.2 milyon euroya alan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal'la da gücüne güç kattı. Taraftarlar bu süreçte Brezilyalı yıldız Teixeira'nın yolunu gözledi.... 31 yaşındaki sambacı ve menajeri geçtiğimiz günlerde transferi Instagram'dan açıklamıştı. Sambacının bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın tapusunu alıyor... Leicester City'yle anlaşma tamam ile ilgili etiketler Beşiktaş Leicester City rachid ghezzal Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.