"Beşiktaş 'pış pış' yaparak maçları yönetilecek bir kulüp değildir."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın toplantısı düzenledi. Orman, TFF'ye yüklendi ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın toplantısı düzenledi. Orman, TFF'ye yüklendi ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İşte Fikret Orman'ın açıklamalarından satır başları:

"Bu basın merkezinde genellikle lansman ve imza törenleriyle birarada oluyoruz. Ama bugün ise konumuz başka. Geldiğimiz bu noktada bazı gerçekleri ortaya koymamız gerek."

"Taraftarlarımız son dönemde 'Beşiktaş'a sahip çık' diye tezahüratlarda bulunuyor. İlk günden beri Beşiktaş'a sahip çıktık. İlk işimiz hep bu oldu."

"Beşiktaş ailesinin tamamı önce kendi işini iyi yapmalı. Bunu bir yere refere etmedik. Bazı maçlardan sonra ne olursa olsun bizim ilk etapta hakem hatalarına değil, kendimize bakmamız gerektiğini ifade ettim."

"Bursa'da üzerinde Beşiktaş forması olan bir kişiye saldırdılar, bu işin peşine düştük. Her yaptığımızı kamuoyunu önünde göstermeye gerek yok. Taraftar istiyor ki bu masaya elimizi vuralım. Bu görsel bir şeydir, bu şovdur. Ama biz bu konuda şovsal iş yapmadık."

"Taraftarımıza saldırdılar, en azından 'üzüldük' denmesini beklerdik."

"Ben VAR sistemini eleştirmiyorum. Ben bu sistemi destekliyorum. Bir maçta 10 dakika arıza yaptı ne kadar gerekli olduğunu gördük. VAR sistemi iyi bir şey fakat Türkiye'de uygulaması rezalet!"

"Dünya Kupası'nda %99.3 başarıya ulaşan sistem bizde neden başarılı olmuyor? Videoda hata yok, hatayı yapan insan."

"VAR değil, VAR'ı yöneten kişiler bizim aleyhimize kararlar veriliyor."

"VAR odasına hakemleri bıraktık, var mı? Var... Hakemlerin eğitiminde sıkıntı var."

"Bugüne kadar kasıt aramadığımı sürekli söyledim. İyi niyet aradığımı söyledim. 'Hakemlerimiz pırlanta gibi' diye söyledim. Artık iyi niyet aramıyorum. Kasıt görüyorum. Beşiktaş 'pış pış' yaparak maçları yönetilecek bir kulüp değildir."

"Nerede oradaki Cüneyt Çakır, nerede buradaki Cüneyt Çakır, eyyamla bu işler düzelmez."

"Medel'in kırmızı kartı? Bunun kırmızı kart olmadığını dünyadaki herkes biliyor. Sonra ne oluyor? Özür dileriz? Özür dileriz ile geçmiyor."

"Kulüpler, federasyonların kulüpleri değildir. Kulüpler olduğu için TFF var. Her şeyimiz 2024'e tıkandı kaldı, 2.5 aydır TFF'de yönetim kurulu toplantısı yapılmadı."

"TFF'nin tek misyonu 2024 mü? Hiç mi bu kulüplerin sorunları yok. Çimle ilgili o kadar yazı yazdık, birine cevap verilmedi."

"U21 maçıyla ilgili oyuncularımız adına savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Konunun arkasını bırakmayacağız. Federasyonun da olaya müdahil olmasını istiyoruz."

"Sözleşmelerin TL'ye çevrilmesi konusunda Maliye Bakanlığı'nın belirlediği rakam esas alınacak. Bu bir kanun. Gereken neyse yapılacak."

"Beşiktaş 'pış pış' yaparak maçları yönetilecek bir kulüp değildir." ile ilgili etiketler Fikret Orman basın toplantısı Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.