Beşiktaş, Önder Karaveli ile yola devam edecek mi? İki maçta başarı yakalamıştı...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışları sürerken yeni bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlı yönetim, geçici olarak göreve getirilen ve çıktığı iki maçta başarılı bir performans sergileyen Önder Karaveli ile yola devam etmeyi düşünüyor. Beşiktaş'ın Karaveli yönetiminde ilk yarıyı tamamlaması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen U-19 Teknik Direktörü Önder Karaveli, ikinci maçından da başarıyla ayrıldı. Kayseri zaferi sonrasında zorlu Fenerbahçe deplasmanından da 1 puanla çıkan Karaveli, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmadı.

Yeni hoca arayışlarını sürdüren yönetim, Karaveli’nin başarılı görüntüsü, takıma kattığı olumlu hava ve sağlam duruşu sebebiyle 47 yaşındaki teknik adamla sezonun ilk yarısını tamamlama kararı aldı. Ekstrem bir gelişme yaşanmaması halinde Önder Karaveli; Göztepe ve Konyaspor maçlarında da görev yapacak.

UEFA PRO LİSANSI VAR

Kariyerinde daha önce Beşiktaş ’ın çeşitli alt kategori takımlarında görev yapan Önder Karaveli, Azerbaycan ekibi Qarabağ’da da A takım direktör yardımcısı olarak yer almıştı. UEFA Pro Lisans sahibi olan Karaveli, Kayserispor mücadelesinde takım 2-1 gerideyken oyuna Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup’u dahil edip Vodafone Park’tan 4-2’lik zaferle ayrılmasını bilmişti.

Karaveli, önceki günkü derbide de ezber bozup Josef de Souza’yı savunma önünde 6 numarada oynatmayıp 8 hattına çekti. 6 numarada Miralem Pjanic’i, önünde de Josef de Souza’yı görevlendiren tecrübeli teknik adam, bu hamlesiyle Brezilyalı futbolcuya ileri bölgede daha fazla pozisyona girme şansı yarattı ve 2 gol Sambacı’dan geldi.

Beşiktaş, Önder Karaveli ile yola devam edecek mi? İki maçta başarı yakalamıştı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Önder Karaveli teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.