Beşiktaş, Napoli'nin Belçikalı yıldızı Dries Mertens için harekete geçti

Beşiktaş'ın Napoli'yi San Paulo'da 3-2 yendiği maçta Siyah-Beyazlı taraftarları kendisine hayran bırakan Belçikalı forvet, 4 yıl son Kartal'ın transfer gündeminde... 34 yaşındaki yıldızın transferi için "titiz bir çalışma" yürütülüyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Napoli'nin Belçikalı yıldızı Dries Mertens'le ilgilendiği iddia edildi. Hürriyet'in haberine göre; Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir takım ile mücadele etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, 34 yaşındaki yıldız forvet için nabız yokluyor.

İsmail Er imzalı haber şöyle; "Teknik direktörü Sergen Yalçın'ın uzun süredir takip ettiği Dries Mertens için yönetime rapor verdi. Takımın 8 önemli oyuncuya ihtiyacı bulunduğuna dikkat çeken Yalçın’ın, Napoli’de geride kalan sezonda sadece 18 kez 11’de şans bulan Belçikalı yıldızın kiralanması ya da satın alınması konusunda kulübü ile temasa geçilmesini istediği ortaya çıktı."

TORUNOĞULLARI DOĞRULADI

"Dış transferden sorumlusu yönetici Erdal Torunoğulları ise Avrupa Şampiyonası'nda Belçika Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan 34 yaşındaki yıldızı takip ettiklerini ve öncelikle oyuncunun gelmesi konusunda titiz bir çalışma içinde girdiklerini ifade etti. Siyah beyazlılar hem kulübü hem de temsilcileriyle Mertens konusunda nabız yoklarken yönetimin Belçikalı yıldızın yanı sıra İtalya, Almanya ve Norveç’ten 3 önemli forvet ile de görüşmeler sürüyor."

"Sakatlığı nedeniyle ligde 9 maç kaçıran Mertens sezonu 9 gol, 8 asist ile kapattı. Beşiktaş ayrıca Alex Teixeira’nın peşini bırakmıyor. Siyah beyazlı takımda geçen yıl istikrarlı futbolu ile dikkat çeken Josef de Souza’nın arkadaşı olan Teixeira ile yapılan fikir alışverişinde olumlu sonuçlar aldıklarını belirten yönetici Erdal Torunoğulları bu oyuncu için kulübün manfaatleri doğrultusunda teklif yapıldığını söyledi."

Beşiktaş, Napoli'nin Belçikalı yıldızı Dries Mertens için harekete geçti

Beşiktaş, Napoli'nin Belçikalı yıldızı Dries Mertens için harekete geçti ile ilgili etiketler Beşiktaş Napoli Dries Mertens
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.