Beşiktaş Monaco maçının hakemi belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'ne fırtına gibi başlayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta Monaco'yu ağırlayacak. Bir puan dahi alması durumunda gruptan çıkmak için çok büyük bir avantajı eline alacak Beşiktaş'ın maç öncesinde bir eksiği bulunmuyor. Beşiktaş Monaco maçının hakemi kim? 1 Kasım Çarşamba günü sahasında Fransa'nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Çarşamba akşamı Monaco ile karşılaşacak. 3 maçta dokuz puan alan Beşiktaş Monaco karşısında bir puan dahi alması durumunda gruptan çıkmak için büyük bir avantaj elde edecek. Beşiktaş Monaco maçının hakemi kim? 1 Kasım Çarşamba günü sahasında Fransa'nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü sahasında Fransa'nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek.

Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.


Paolo Tagliavento'nun yönettiği Beşiktaş maçları şu şekilde;
Porto 1 - Beşiktaş 1 (2010-2011)
Beşiktaş 0 - Atletico Madrid 3 (2011-2012)
Beşiktaş 1 - Sporting Lizbon 1 (2015-2016)

FİKRET ORMAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

"Gerçekçi olarak hedef grubu geçmek olur. Grubu geçtikten sonra kura ile alakalı. Çok büyük atmaya, tutmaya gerek yok. İyi bir kura çekebilirsek, ilk 8'e kalabilir. İlk 8'deki de yine kura ile alakalı, o günkü takımın şartlarıyla, sakatlıklarıyla, modu ile alakalı. İnşallah yarı final olabilir'' diyen Fikret Orman Barcelona'yı ister misiniz sorusunu esprili bir şekilde ''Barcelona'yı önümüzdeki sene Süper Kupa finalinde istiyoruz."

cAo

TÜRK HAKEMLERE GÖREV

UEFA, FIFA kokartlı Türk hakemlerden Cüneyt Çakır'a Şampiyonlar Ligi'nde, Halis Özkahya'ya ise UEFA Avrupa Ligi'de görev verdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Cüneyt Çakır'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü İngiltere'nin Tottenham ile İspanya'nın Real Madrid takımları arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacağı belirtildi.

Bu maçta Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacağı, Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakemlik, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek'in ise ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacakları aktarıldı.

Bir diğer Türk hakem Halis Özkahya'nın, UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nda 2 Kasım Perşembe günü Romanya'nın FCSB ile İsrail'in Hapoel Beer-Sheva takımları arasında oynanacak müsabakada görev alacağı ifade edildi.

Söz konusu karşılaşmada Özkahya'nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Ekrem Kan'ın üstleneceği, Kerem Ersoy'un dördüncü hakem, Ali Palabıyık ile Yaşar Kemal Uğurlu'nun da ilave yardımcı hakem olacakları kaydedildi.

Beşiktaş Monaco maçının hakemi belli oldu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Monaco hakem paolo tagliavento
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.