Bebek'te bir restoran, tesettürlü olduğu için 2 kadını içeri almadı: Sosyal medya ayağa kalktı

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Momo Bebeköy isimli mekanda yaşanan tesettür olayı sosyal medyada büyük tepki gördü. Bebek'teki restoranın görevlisi, gelen iki tesettürlü kadını içeri almadı. Saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıyan o anlarda işletme görevlisi "Türbanla alamıyoruz. Burası özel mülk. Almak zorunda da değiliz." dedi. Olay sonrası Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan açıklama geldi.

İstanbul Beşiktaş'taki Momo Bebeköy iyimli  mekanda yaşanan olay sosyal medyada büyük tepki gördü.

HER GÖRÜŞTEN İNSAN RAHATSIZ OLDU

Bebek'te bulunan restoranın gelen iki tesettürlü kızı içeri almaması ve ardından yaşananlar her görüşten insanı rahatsız etti.

 

"TÜRBANLA ALAMIYORUZ, ALMAK ZORUNDA DA DEĞİLİZ"

Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde işletme görevlisinin, "Türbanla alamıyoruz. Burası özel mülk. Almak zorunda da değiliz." sözleri dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞI: MÜSAADE EDİLMEYECEKTİR

Yaşanan skandal sonrası Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan açıklama geldi. Yazılı açıklama yapan Kaymakamlık, bütün vatandaşların eşit şekilde hizmetten faydalanmaması durumuna müsaade etmeyeceklerini belirterek,  görüntülerle ilgili gerekli incelemelerin yapıldığını duyurdu. 

İşte Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama;

Bebek'te bir restoran, tesettürlü olduğu için 2 kadını içeri almadı: Sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 2

 

 

Bebek'te bir restoran, tesettürlü olduğu için 2 kadını içeri almadı: Sosyal medya ayağa kalktı ile ilgili etiketler İstanbul Beşiktaş Bebek momo bebeköy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.