Beşiktaş, milli kaleci Mert Günok için Medipol Başakşehir ile anlaştı

Geçtiğimiz sezonu Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvarkuran'la bitiren Beşiktaş, tecrübeli bir ismi kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar, milli kaleci Mert Günok'un transferi için Medipol Başakşehir'le anlaştı.

Okan Buruk'la şampiyon tamamladığı 2019-2020 sezonu sonrasında geçtiğimiz sezon ligde zor günler yaşayan Medipol Başakşehir, Okan Buruk'la yollarını ayırarak teknik direktörlük koltuğunu Aykut Kocaman'a emanet etmişti. 

2021-2021 sezonununda Medipol Başakşehir'i kümede tutmayı başaran Aykut Kocaman, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş'ın gündemindeki milli kaleci Mert Günok hakkında değerlendirmelerde bulunan Kocaman, "Mert Günok kadroda olduğu sürece ona ana kaleciymiş gibi davranacağım. Ancak öbür taraftan ilgilenen kulüpler olduğunu biliyorum. Şartlar itibarıyla herkesin mutlu olabileceği bir sonuç, benim kabul edeceğim durumdur" ifadelerini kullandı.

EMRE KOCADAĞ İLE GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ ARASINDA GÖRÜŞME

Mert Günok transferin bitirmek üzere Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Medipol Başakşehir Kulübü'ne gitti. Göksel Gümüşdağ ile görüşen Emre Kocadağ'ın son pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi.

Bugün yapılan görüşmede transferin noktalanması bekleniyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Gerçekleştirilen görüşmede Beşiktaş ve Medipol Başakşehir 1 milyon 250 bin euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.

Beşiktaş, milli kaleci Mert Günok için Medipol Başakşehir ile anlaştı ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Beşiktaş mert günok Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.