Beşiktaş kalesinde yerli ve milli dönemi... Mert Günok, Kartal'ın yeni kalecisi oldu

Beşiktaş, Başakşehir'den Mehmet Topal'dan sonra Mert Günok'u da kadrosuna kattı. 32 yaşındaki milli kaleci Turuncu-Lacivertli kulübe veda etti. 3 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli eldiven bugün saat 19.03'te paylaşılacak bir videoyla açıkladı.

Beşiktaş milli kaleci Mert Günok'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-Beyazlılar için bugün sağlık kontrolünden geçen 32 yaşındaki eldiven, 19.03'te resmen açıklandı. Başakşehir Başakşehir kulübü de Mert Günok ile yolların ayırıldığını duyurdu. İki takım bonservis bedeli olarak 1 milyon 250 bin Euro'ya el sıkıştı.

Turuncu-Lacivertli kulüpten yapılan Mert Günok açıklamasında, "Turuncu-lacivertli formamız altında 2017 yılından bu yana özveriyle görev yapan ve takımımıza önemli katkılarda bulunan Mert Günok kulübümüzden ayrılmıştır. Gösterdiği üst düzey performansla A Milli Takımımız’ın da 1. kalecisi olan tecrübeli kaleci, 2019-2020 sezonundaki performansıyla da tarihi şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olarak Başakşehir ailesinin unutulmazları arasına adını yazdırmıştır. Mert Günok’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" denildi.

Beşiktaş kalesinde yerli ve milli dönemi... Mert Günok, Kartal'ın yeni kalecisi oldu

3 KALECİ DE YERLİ VE MİLLİ

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve bir dönem Bursaspor forması da giyen Mert Günok, sosyal medya hesaplarından Başakşehir'e veda mesajı paylaştı. Milli kaleci, 2023'e kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen transferinde kolaylık sağlayan Başakşehir için "Kalbimde yeriniz her zaman ayrı olacak" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş kalesinde yerli ve milli dönemi... Mert Günok, Kartal'ın yeni kalecisi oldu - Resim : 2

Mert Günok da transfer sonrası ilk paylaşımında "Merhaba Beşiktaş. En kısa zamanda Vodafone Park'ta taraftarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım formasını 22 kez giyen Mert, Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran'la forma mücadelesi verecek. Siyah-Beyazlılar böylece kaleyi sağlama almış oldu. Yabancı sınırı gelen sezonda 3 kalecinini de yerli ve milli olması dikkat çekti.

Süper Lig'de sezona 3-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş transferde Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal ve Alex Teixeira'ya imza attırırken geçen sezonki çifte kupanın mimarlarından Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier'in de tapusunu almıştı. Kartal, santrfora da Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'yi kiralık olarak alacak.

Beşiktaş kalesinde yerli ve milli dönemi... Mert Günok, Kartal'ın yeni kalecisi oldu ile ilgili etiketler Başakşehir Beşiktaş mert günok
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.