Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman?

Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman? Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kaldığı yerden devam ediyor. Lider Galatasaray ile arasında 1 puan bulunan Beşiktaş, Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Gelecek hafta Galatasaray deplasmanına gidecek Kara Kartallar evinde sürpriz yaşamak istemiyor. Peki, Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman? Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş bu zorlu mücadeleden mutlak 3 puan istiyor. Peki, Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman?

BEŞİKTAŞ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Malatyaspor pazar akşamı karşı karşıya gelecek. 19:00'da karşı karşıya gelecek iki takımın maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. 

Beşiktaşlı Adriano Correia UEFA'nın anketinde

UEFA Avrupa Ligi'nin resmi Twitter hesabı, hazırladığı son ankette Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki Adriano Correia'ya da yer verdi.

Elde ettiği 5 şampiyonlukla kupayı en çok kazanan takım konumunda bulunan Sevilla'nın geçmişteki şampiyonluk anlarından bir kolaj yapan UEFA, takipçilerine "Sizce UEFA Avrupa Kupası'nı kazanan en iyi Sevillalı futbolcu kimdir?" sorusunu yöneltti.

Seçenekler arasında Ivan Rakitic, Dani Alves ve Jose Antonio Reyes ile Beşiktaşlı Adriano da yer aldı.

Adriano, Sevilla formasıyla 2006 ve 2007 yıllarında kupayı üst üste 2 kez kazanma başarısı göstermişti.

Beşiktaş için bomba iddia: Marko Simic

Bu sezon golcülerinden beklediği verimi alamayan Beşiktaş'la ilgili bomba bir transfer iddiası daha ortaya atıldı.

Bu sezon forvet hattındaki oyuncularından beklediği verimi alamayan Beşiktaş'la ilgili flaş bir transfer iddiası daha ortaya atıldı.

Goal.com adlı internet sitesinin haberine göre Siyah Beyazlılar, Endonezya 1. Ligi ekiplerinden Persija Jakarta'da forma giyen Marko Simic'le yakından ilgileniyor.

Haberde Beşiktaş'ın yanı sıra Malezya ligi takımlarından Johor Darul Ta'zim'in de oyuncuyu istediği öne sürüldü.

Bu yıl takımıyla çıktığı 8 maçta 9 gol birden atan Hırvat golcünün Instagram hesabından gol sevincini paylaştığı bir fotoğrafın altına "Daha ne kadar sizinle birlikte olacağız?" mesajını yazması da ayrılık söylentilerini güçlendirdi.

30 yaşındaki Simic'in takımıyla olan sözleşmesi 30 Eylül 2019 tarihinde sona eriyor.

"YENİ MALATYASPOR KÜME DÜŞME KORKUSU YAŞAMIYOR"

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligdeki durumlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen hafta bir şansızlık yaşadık. Futbolda bu tür kazalar olabiliyor. Yeni Malatyaspor’un kalan 5 haftada maksimum puanları hanesine yazdıracağından kimsenin şüphesi olmasın. Ligden düşme gibi bir korkumuz yok. Ancak yukarılara oynama gibi bir hedefimiz var” dedi.

Takımdaki son durum ve hedefleriyle ilgili açıklamada bulunan Ravcı, “Geçen hafta son dakikada yediğimiz golle 2 puanı kaybettik. Olabilir, sonuçta futbol bir hatalar oyunu. Bu takım ve futbolcular bize çok maç kazandırdı, çok puanlar aldı. Canları sağ olsun. Kalan 5 haftada da en iyisini yapacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Söylediğim gibi futbolda bu tür kazalar olabiliyor. Ligden düşme gibi bir korkumuz yok. Ancak yukarılara oynama gibi bir hedefimiz var” şeklinde konuştu.

“Yüzde yüze yakın bir başarı oranımız söz konusu”

Ravcı, bu sene koydukları hedefe çok yakın olduklarını da belirterek, “Sezona başlarken yönetimimiz ligde kalma gibi bir hedef belirledi. Şimdi bu hedefe oldukça yakınız. Kulüp olarak her sene hedefi gerçekleştirme noktasında yüzde yüze yakın bir başarı oranımız söz konusu. İnşallah bu senede puan olarak 44 puanın üzerine çıkarız. Evkur Yeni Malatyaspor olarak bu sezon yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarımız güzel bir sinerji ortaya koyarak önemli bir iş başardı bana göre. Tabi lig henüz bitmedi ve biz kalan haflarda da üst düzey mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.