Beşiktaş, Ljajic transferinde sona geldi!

10 numara transferi için Torino’nun Sırp yıldızı Adem Ljajic’i gündemine alan Beşiktaş, oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.

10 numara transferi için Torino’nun Sırp yıldızı Adem Ljajic’i gündemine alan Beşiktaş, oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.

Antalyaspor yenilgisinin ardından 10 numara transferini bir an önce sonuçlandırmak isteyen Beşiktaş, daha önce görüşme sağladığı Adem Ljajic için baskısını artırıyor. Bu futbolcu için görüşmelerini hızlandıran siyah-beyazlılarda transferden sorumlu yönetici Umut Güner, Torino Kulübü’yle gerekli mesafeyi kat etti.

Ljajic’i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, futbolcuyu da ikna etti. Torino’nun Ljajic’i kiralama yerine satmak istemesi nedeniyle uzayan transfer, önümüzdeki günlerde bitecek. Beşiktaş, Adem Ljajic’i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kadrosuna katacak.

Beşiktaş, Ljajic transferinde sona geldi! ile ilgili etiketler İstanbul Beşiktaş Ljajic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.