Beşiktaş ligi üçüncü bitirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş, Güven Yalçın'ın hat-trick yaptığı maçta rakibini 3-2 mağlup ederek sezonu 3. sırada tamamladı.

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 34. ve son hafta heyecanı devam etti. İlk iki sırada yer alma ihtimalini geçen hafta Trabzonspor deplasmanında aldığı yenilgi ile yitiren Beşiktaş, zorlu maçta sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı ve üç puan alarak sezonu 3. sırada tamamladı ve gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’ne direkt olarak grup aşamasında başlama hakkı kazandı.

Beşiktaş 65 puana ulaşırken Kasımpaşa ise 39 puanda kaldı. Şenol Güneş’in Beşiktaş’ın başındaki son maçında siyah-beyazlıların gollerini Güven Yalçın (10, 44 ve 45+2) kaydetti. Kasımpaşa’nın sayıları ise Hajradinovic (13) ve Koita’dan (67) geldi. Beşiktaş, Galatasaray ile birlikte 72’şer golle ligin en golcü takımı olarak sezonu noktaladı.

Beşiktaş ligi üçüncü bitirdi! ile ilgili etiketler Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.