Beşiktaş şampiyonluk kupa töreni ne zaman? Saat kaçta? hangi kanalda?

Şampiyonluk yarışının son haftaya kaldığı Süper Lig’de Beşiktaş deplasmanda Göztepe’yi 2-1 yenerek averajla kupanın sahibi oldu. Siyah beyazlı taraftarlar ise 2020-2021 sezonunda Beşiktaş kupa töreni ne zaman sorusuna yanıt aradı.

Süper Lig’de nefeslerin tutulduğu son haftada Beşiktaş, şampiyon oldu. Süper Lig'de 2020-21 sezonu 42 hafta sürdü ama şampiyonu belirlemek için son 90 dakika beklendi. Sezonun son virajına üç ezeli rakip şampiyonluk iddiasıyla potaya girdi.

Gecenin ilk golü Beşiktaş’tan geldi. Hırvat stoper Domagoj Vida, attığı golle takımını İzmir deplasmanında Göztepe karşısında 1-0 öne geçirdi. Kayserispor, 18. dakikada Pedro Henrique'nin golüyle öne geçti. Fakat İzmir'de bir başka stoper sahneye çıktı. Alpaslan Öztürk 25. dakikada skora denge getirdi ve Göztepe beraberliği yakaladı.

Galatasaray, eski oyuncusu Adem Büyük'ün attığı golle kendi sahasında Yeni Malatyaspor karşısında 1-0 geriye düştü. 53. dakikada Halil Dervişoğlu skora dengeyi getirirken 60. dakikada Ryan Babel Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi.

Cyle Larin ceza sahası içinde yerde kalınca Beşiktaş 69. dakikada penaltı kazandı. Sezonun yıldız ismi Rachid Ghezzal, topu ve kaleci İrfan'ı ayrı köşelere gönderdi ve Beşiktaş 2-1 öne geçti.

En son 2016-17 sezonunda şampiyon olan Beşiktaş, bir kez daha ipi göğüslemiş oldu. Süper Lig'deki 16. şampiyonluğunu elde eden Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’da ilk kez bu sevinci yaşadı.

Beşiktaş şampiyonluk kupa töreni ne zaman? Saat kaçta? hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ KUPA TÖRENİ NE ZAMAN?

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla paylaşılan bilgilendirme metninde, "Süper Lig 2020-21 sezonu şampiyonu Beşiktaşımız, şampiyonluk kupasına 19 Mayıs Çarşamba günü saat 19.03’te Vodafone Park’ta gerçekleştirilecek törenle kavuşacak. Kupa töreni ve lazer gösterisi, saat 21.15’te sona erecek. Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında Vodafone Park’a taraftar alınmayacak. Beşiktaşlı sanatçıların birbirinden güzel şarkılarla renk katacağı kupa törenimiz, beIN SPORTS’tan naklen yayınlanacak." ifadelerine yer verildi.

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında taraftarın alınmayacağı kutlama töreni, saat 15:30'dan itibaren beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD 1 ortak yayınıyla canlı olarak futbolseverlere ulaşacak.

Beşiktaş şampiyonluk kupa töreni ne zaman? Saat kaçta? hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig şampiyon Kupa töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.