Beşiktaş Konyaspor engelini tek golle geçti

Son 2 haftada 5 puan kaybeden ve zirveyi ezeli rakiplerine kaptıran Beşiktaş, 24. haftada ağırladığı Konyaspor zorlansa da kayıpsız geçmeyi başardı. 21'de 10 kişi kalan Siyah-Beyazlılar, tek kale oynadığı maçta golü 81'de buldu. Kartal'ı kanatlandıran isim Valentin Rosier oldu.

Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor'u ağırlayan Beşiktaş, 70 dakika 10 kişi oynadığı maçı 1-0 kazanmayı başardı. Siyah-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golü 81'de Atiba'nın pasında Valentin Rosier attı. Bu sezon ligde 17 maçta 3 asist yapan Fransız sağ bek Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı.

Önce Trabzonspor'a evinde 2-1 mağlup olan, ardından da Antalyaspor deplasmanında 1-1'lik beraberlikle 2 puan bırakan Beşiktaş, 3 puan parolasıyla çıktığı maçın 21. dakikasında 10 kişi kaldı. Sol bek Fabrice N'Sakala, 16 ve 21'de gördüğü iki sarı kartla takımını 1 kişi eksik bıraktı.

Ligde 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgisi bulunan Sergen Yalçın'ın takımı puanını 48 yaptı. Zirvede Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş aynı puanda...

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Necip, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar

KONYASPOR: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Amir, Sekidika, Miya, Shengelia, Kravets

Dk. 2 ERKEN KART Konyaspor'da maç sarı kart sınırdan çıkan Marko Jevtovic, henüz 2. dakikada Cyle Larin'in ayağına basarak sarı kartı gördü ve 25. haftada oynanacak Denizlispor maçında cezalı duruma düştü. 

Dk. 21 KIRMIZI KART! Top kapma mücadelesinde Jevtovic'in bileğine basan Fabrice N'Sakala 2. sarıdan kırmızı kartı gördü. Beşiktaş 10 kişi... Kongolu sol bek 15 ve 21'de gördüğü 2 sarı kartla takımını 1 kişi eksik bıraktı.

Beşiktaş Konyaspor engelini tek golle geçti

DK. 52 KAÇTI Rachid Ghezzal''in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direkte Welinton kafayı vurdu, top yandan auta çıktı. Brezilyalı stoper formasından çekildiğini iddia etti ancak Halis Özkahya devam dedi.

Dk. 72 YETİŞEMEDİ! Beşiktaş tek kale oynadığı maçta gole yaklaştı. Rosier içeri çevirdi altıpas için Larin ayak uzattı ama yetişemedi. Mutlak gol kaçtı.

Dk. 81 GOL! Atiba'nın ara pasıyla süratle ceza sahasına giren Valentine Rosier, Siyah-Beyazlılar'ı 1-0 öne geçirdi. Kartal'ın Fransız sağ beki Süper Lig'deki ilk gol sevincini yaşarken, Atiba'dan 4. asist...

Beşiktaş Konyaspor engelini tek golle geçti - Resim : 2

Konyaspor ise 5 maçtır kazanamıyordu. İsmail Kartal'ın takımı son 5 maçta 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı ve haftaya 24 puanla 15. sırada girmişti..

Beşiktaş'ta Bernard Mensah kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemedi.. Kartal'da bir diğer kart cezalısı isim de Dorukhan Toköz... Beşiktaş'a geri dönen milli golcü Cenk Tosun henüz hazır değil.

Beşiktaş Konyaspor engelini tek golle geçti ile ilgili etiketler Beşiktaş Konyaspor Sergen Yalçın İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.