Georges-Kevin N'Koudou forvet oluyor!

Son 2 maçta 4 puan kaybeden Beşiktaş, kümede kalma savaşı veren ve yeni hocası Hamza Hamzaoğlu'yla hiç maç kazanamayan Kayserispor'u ağırlıyor. Siyah-Beyazlılar'da sıkıntı büyük... Üç forveti de sakat olan Sergen Yalçın, Kayserispor maçında N'Koudou'yu ileri uçta oynatacak.

Lider Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında yarın sahasında Kayserispor ile oynayacağı maç öncesi golcü sıkıntısı yaşıyor. Cenk Tosun ile Vincent Aboubakar'ın sakatlığında Cyle Larin'in durumu belirsiz. Kanadalı santrfor bu akşam antrenmana çıkmazsa, Kayserispor maçında ileri uçta Georges-Kevin N'Koudou forma giyecek.

Larin'in de oynamaması halinde santrfor özelliği olan hiç bir oyuncusu kalmayacak olan teknik direktör Sergen Yalçın'ın, maça 4-6-0 taktiği ile çıkması bekleniyor. Bu durumda hücum hattı Josef-Ghezzal-Atiba-Ljajic-Gökhan Töre ve N'Koudou'dan oluşabilir. Dünkü idmanda N'Koudou'yu ileri uçta deneyen Yalçın'ın diğer alternatifi ise orta saha oyuncularından Atiba veya Ghezzal'ı en önde oynatıp, arkalarında Josef-Gökhan Töre-Ljajic-N'Koudou ile oynamak olacak. Bu arada görev adamı Necip de hücum alternatifleri arasında konuşulan bir diğer isim.

Georges-Kevin N'Koudou forvet oluyor!

WELINTON YOK, MONTERO GÖREVE

Beşiktaş'ta santrforlar kadar defansta ve orta sahada da eksik futbolcular bulunuyor.

Sergen Yalçın'ın her maç şans verdiği stoper Welinton, Sivas maçında gördüğü 4. sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. Tecrübeli teknik adamın Welinton'un yerine Montero'yu stoperde oynatmasına kesin gözle bakılıyor. Defans hattının diğer oyuncuları ise Rosier-Vida ve N'Sakala olacak.

Kartal'da ayrıca Oğuzhan'ın da sakatlığı bulunuyor ve kadroda olmayacak. 3'er sarı kartı olan Rosier-Necip-Larin-Atiba ve Dorukhan ise kart sınırında...

Beşiktaş'ın Kayserispor karşısındaki muhtemel 11'i; "Ersin-Rosier-Vida-Montero-N'Sakala-Josef-Ghezzal-Atiba-Ljajic-Gökhan Töre-N'Koudou" şeklinde.

Georges-Kevin N'Koudou forvet oluyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Georges-Kevin N'Koudou
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.