Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK şifresiz veren kanallar listesi

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu ilk hafta maçında Beşiktaş sahasında Kayserispor’u konuk ediyor. Geçen sezonu 6. sırada tamamlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah beyazlılar tekrardan bu hataya düşmek istemiyor.

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu ilk hafta maçında Beşiktaş sahasında Kayserispor’u konuk ediyor. Geçen sezonu 6. sırada tamamlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah beyazlılar tekrardan bu hataya düşmek istemiyor. Peki, Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Yeni sezon öncesinde şu ana kadar kadrosunu Wout Weghors, Gedson Fernandes, Jackson Muleka, Emrecan Uzunhan, Romain Saiss ve Cenk Tosun transferiyle güçlendiren Beşiktaş, genç yıldızlarına da oldukça güveniyor. Hiç oyuncu transfer etmeden genç yıldızı Emre Demir’i Barcelona’ya 2 milyon Euro bedelle gönderen Kayserispor ise yeniden o eski günlerine dönmek istiyor.

Beşiktaş Kayserispor Maçı Ne Zaman

Beşiktaş Kayserispor Maçı Ne Zaman?

6 Ağustos 2022 Cumartesi günü Vodafone Park’ta sezonu taraftarlarının önüne açacak Beşiktaş, sahasında konuk edeceği Kayserispor’u devirmeyi düşünüyor. Saat 21.45'te başlayacak Beşiktaş Kayserispor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Geçen sezon İstanbul’da 4-2 galip gelen Beşiktaş, deplasmanda Kayseri’deki karşılaşmayı da 3-2 kazanmasını bilmişti. İki takım arasında şu ana kadar oynanan maçların 27’sinden Beşiktaş, 14’ünden ise Kayserispor galip ayrılmıştı.

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK şifresiz veren kanallar listesi - Resim : 2

Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanacak maçın tarihi ve saati ilerleyen günlerde TFF tarafından açıklanacaktır. Beşiktaş Kayserispor maçını futbol severler Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Stat: Vodafone Park
Tarih: 6 Ağustos 2022 Cumartesi
Saat: 21.45
Yayın: Bein Sports 1

Beşiktaş Kayserispor Maçı Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK şifresiz veren kanallar listesi ile ilgili etiketler Beşiktaş Kayserispor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.