Beşiktaş seriye taktı; son kurban Kasımpaşa

Son 5 maçında 4 galibiyet elde ederek yükselişe geçen Siyah-Beyazlılar, üst üste gelen Başakşehir ve Fenerbahçe galibiyetlerinin ardından Kasımpaşa'yı da devirdi. 11. hafta mücadelesinden 3-0 galip ayrılan Kartal, son 6 maçın 5'ini kazanarak bu süreçte 15 puan topladı.

Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Beşiktaş, 3 puanı 3 golle aldı. Siyah-Beyazlılar, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'den sonra bir diğer İstanbul ekibini de mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Şampiyonluk mücadelesi veren Kartal, son 6 maçın 5'ini kazanmayı başardı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Bernard Mensah (45+3), Atiba Huctchinson (68) ve Vincent Aboubakar (75) kaydetti. Kasımpaşa'da Florent Hadërgjonaj 55'te direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Kamerunlu santrfor Aboubakar, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarının ardından Kasımpaşa'yı da boş geçmedi. Bir diğer yeni transfer Rachid Ghezzal, 6 maçta 3 asiste ulaştı. Kartal'ın yaşayan efsanesi Atiba Hutchinson ise ise bu sezon 3. golünü attı. Kanadalı yıldızın 3 de asisti bulunuyor.

Sergen Yalçın'ın takımı bu sonuçla 10 maçta puanını 19'a yükseltti. Kartal, haftaya lider Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. 15 puanda kalan Paşa ise Denizlispor'u ağırlayacak.

Beşiktaş seriye taktı; son kurban Kasımpaşa
"Gerçek sahibi taraftar dönene kadar nöbetteyiz" 
Vodafone Park'taki yeni kurulan taraftar ekranında şehit olan polislerin, kulüp kurucularının ve taraftarın fotoğrafları yer aldı.

10 haftada 3 teknik direktör değiştiren Kasımpaşa ise yeni hocası Fuat Çapa'yla çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği'ni mağlup etmişti. Lacivert-Beyazlılar, Dolmbahçe'de 18 maçta yalnıza 1 kez mağlup edebildiği Beşiktaş karşısında yine sahadan mağluğ ayrıldı. Paşa, bu 19 maçta kalesini hiç gole kapatamadı.

Bahattin Şimşek'in yönettiği maçta 11'ler şöyle:

BEŞİKTAŞ: Utku, Rosier, Welinton, Montero, Rıdvan, Atiba, Dorukhan, Mensah, Ghezzal, N'Koudou, Aboubakar

KASIMPAŞA: Ramazan, Hadergjonaj, Sadiku, Brecka, Yusuf, Tirpan, Carius, Hajradinovic, Koita, Koomson, Hodzic

Dk. 12 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Kasımpaşa'nın Ganalı forveti Gilbert Koomson, yerini Kevin Varga'ya bıraktı.

Dk. 15 İLK TEHLİKE Maçtaki ilk tehlike Beşiktaş'tan... Kevin N'Koudou soldan ceza sahasına girdi hız kesmeden uzak direğe plaseledi top az farkla dışarı gitti.

Dk. 22 PENALTI MI? Rachid Ghezzal ceza alanına sokulurken kontrolüne almak istediği top Brecka'nın koluna çarptı. Hakem pozisyonu devam ettirirken Beşiktaşlı oyuncular penaltı bekledi. VAR'la görüşen Bahattin Şimşek, temas nizami dedi.

Beşiktaş seriye taktı; son kurban Kasımpaşa - Resim : 2
Welinton & Armin Hodzic

Dk. 45+3 GOL! Son haftaların formda ismi Vincent Aboubakar fuleli adımlarla soldan ceza sahasına girdi, savunmacısını geçip içeri ortaladı, Ramazan topu yumrukladı, Bernard Mensah ribuandu alıp topu boş kaleye yolladı. Beşiktaş, Ganalı yıldızının attığı golle ilk yarıyı 1-0 öne tamamladı.

Kasımpaşa'nın ilk yarıda sadece 1 şutu vardı. Lacivert-Beyazlılar bu sezon ilk kez bir maçın ilk yarısında isabetli şut bulamadı.

Beşiktaş seriye taktı; son kurban Kasımpaşa - Resim : 3

Dk. 46 NASIL KAÇAR! Beşiktaş 2. yarının hemen başında 2. gole yaklaştı. Rıdvan soldan kesti, Atiba Hutchinson altıpas önünde bir anda golle burun buruna kaldı. Kanadalı yıldızın vuruşunda kaleci Ramazan Köse mutlak golü önledi.

Dk. 55 KIRMIZI KART! Beşiktaş Kevin N'Koudou ile hızlı çıktı. Kasımpaşa'nın Kosovalı sağ beki Florent Hadërgjonaj, Fransız futbolcunun aşil tendonuna basıp düşürünce direkt kırmızı kart gördü. Konuk ekip 10 kişi... Sezon başlangıcının 8 haftasını sakatlıkla geçiren N'Koudou iyileştikten sonra ilk kez 11'e girdi. 

Dk. 68 GOL! Kartal'ın formda sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal yetenek gösterisinin ardından içeri çevirdi, bomboş durumdaki Atiba bu kez topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş skoru 2-0 yaptı. Kanadalı yıldızdan 9 maçta 3 gol, 3 asist.

Dk. 75 GOL! Valentin Rosier sağdan ortaladı, Vincent Aboubakar kafayla topu ağlara gönderdi: 3-0. Kartal'ın Kamerunlu yıldızı 3 haftadır boş geçmiyor.

Beşiktaş seriye taktı; son kurban Kasımpaşa ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa Sergen Yalçın Vincent Aboubakar fuat çapa bernard mensah Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.