Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 41. hafta maçında şampiyonluk adaylarından Beşiktaş sahasında sezonun flaş ekiplerinden Karagümrük ile karşılaşıyor. Futbol severler de Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. Peki, Beşiktaş nasıl şampiyon olur?

Süper Lig’de 41. hafta karşılaşmasında Beşiktaş evinde Karagümrük karşısına çıkıyor. Son hafta maçında deplasmanda Galatasaray’a 3-1 kaybeden Beşiktaş kalan maçlarını kazanarak rakiplerine bakmaksızın şampiyonluğunu kutlamak istiyor.

BEŞİKTAŞ KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

11 Mayıs 2021 Salı akşamında Vodafone Park’ta saat 20.30’da başlayacak Beşiktaş Karagümrük maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Üst üste aldığı 3 galibiyetin ardından deplasmanda Galatasaray’a 3-1 kaybeden ve zirve yolunda ağır bir darbe alan Beşiktaş buna rağmen 81 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Kalan 2 maçını da kazandığı takdirde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın oynayacağı karşılaşmaların skoruna bakmayacak olan siyah beyazlılar şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Son sıralarda bulunan Gençlerbirliği’ni sahasında 5-1 deviren Karagümrük, bu sezonun flaş takımlarından biri olduğunu göstererek 54 puanla 9. sırada kendisine yer buldu.

Stat: Vodafone Park
Tarih: 11 Mayıs 2021 Salı
Saat: 20.30
Yayın: Bein Sports 1

Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.