Beşiktaş kaleci transferi yapacak mı? Kartal için Gianluigi Buffon iddiası

Juventus'tan ayrılan ancak futbolu bırakmaya niyeti olmayan 43 yaşındaki kaleci Gianluigi Buffon'un ismi Beşiktaş'la anılıyor. İtalyan gazeteci DiMarzio, Parma'ya dönmesi gündeme gelen yıldız ismin Beşiktaş dahil birkaç takımdan teklif aldığını duyurdu.

İtalyan transfer simsarı Gianluca DiMarzio, Calciomercato isimli sitesinde Beşiktaş taraftarını yakından ilgilendiren bir haber paylaştı. DiMarzio'ya göre Siyah-Beyazlılar, 43 yaşındaki efsane kaleci Gianluigi Buffon'a transfer teklifinde bulundu.

Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde direkt grup aşamasında mücadele edecek olan Siyah-Beyazlılar'ın, 20 yaşındaki kaleci Ersin Destanoğlu'nın yanına üst düzey bir kaleci aradığı biliniyor. Geçen sezon hem Ersin hem de Utku Yuvakuran'ın aynı andaa sakatlık yaşadığı dönem gibi riskler almak istemeyen Kartal, kaleci pozisyonunu üçleyecek.

Calciomercato'ya göre Buffon'a şimdiye kadar 5 teklif geldi. Futbolu bırakma kararından vazgeçip son bir sezon daha oynamak isteyen Juventus efsanesinin eski kulübü Parma'ya yakın olduğu iddialar arasında.

ŞENOL GÜNEŞ'E İMZALI FORMA YOLLADI

1998 yılında Parma'nın Fenerbahçe'yle oynadığı UEFA Kupası maçında genç bir kaleci olarak Kadıköy'de dikkatleri üzerine çeken Buffon, ardından rüya gibi bir kariyer yaşamıştı. Serie A'dan düşen Parma gelecek sezon Serie B'de mücadele edecek.

Buffon, EURO 2020 öncesi Merih Demiral aracılığıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e imzalı forma göndermişti. Güneş'in eski bir yıldız kaleci olduğunu iyi bilen İtalyan eldiven, 67 yaşındaki teknik direktörün Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde de gündeme gelmiş ancak tercihi PSG olmuştu...

Beşiktaş kaleci transferi yapacak mı? Kartal için Gianluigi Buffon iddiası

Beşiktaş kaleci transferi yapacak mı? Kartal için Gianluigi Buffon iddiası ile ilgili etiketler Beşiktaş Juventus Serie A Gianluigi Buffon parma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.