Beşiktaş İtalyan golcü Mario Balotelli ile anlaştı...

A Spor, İtalya milli takımının da golcüsü olan Mario Balotelli'nin Beşiktaş'a transfer olduğunu iddia etti. A Spor'un son dakika haberine göre Serie A takımlarından Brescia'da forma giyen Balotelli önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek.

Burak Yılmaz'ın Fransa'ya gitmesinin ardından golcü oyuncu arayışlarına hız veren Beşiktaş İtalya milli takımının golcüsü Mario Balotelli'yi transfer etme noktasında önemli aşama kaydetti.

Beşiktaş'taki transfer çalışmalarına ilişkin bilgi veren A Spor spikeri Aykut İnce, Balotelli'nin önümüzdeki hafta siyah beyazlı kulüple masaya oturmak için İstanbul'a geleceğini söyledi, İnce,"Mario Balotelli salı ya da çarşamba günü İstanbul'a gelip resmi imzayı atacak" dedi. 

BRESCİA CALCİO'DA FORMA GİYİYOR

Gana asıllı İtalya Futbol Milli Takımı oyuncusu olan Mario Barwuah Balotelli forvet mevkiinde oynuyor. 

Futbola başladığı dönemlerde Barcelona altyapısında denen, 2007'de ise İnter'e transfer olan Balotelli golcü kimliği ile İtalya milli takımına kadar yükseldi. 

30 yaşındaki oyuncu 1.90'ı bulan boyu ile hava toplarındaki üstünlüğü ve attığı kafa golleri ile tanınıyor. 

Beşiktaş İtalyan golcü Mario Balotelli ile anlaştı... ile ilgili etiketler Beşiktaş İtalya mario balotelli a spor Brescia
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.