Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor, Adem Ljajic'in transferi konusunda el sıkıştı

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor arasında Adem Ljajic'in sezon sonuna kadar kiralanması için anlaşmaya varıldı. 30 yaşındaki futbolcu teklifi kabul etmesi halinde sezon sonuna kadar Yeni Malatyaspor forması giyecek. Beşiktaş'tan yıllık 3.2 milyon Euro ücret alan Ljajic'in sözleşmesi sezon sonu tamamlanıyor.

Beşiktaş'ta Adem Ljajic defteri kapanıyor... Sezon başında Sergen Yalçın tarafından kadro dışı bırakılan, Önder Karaveli döneminde affedilmeyen Sırp futbolcu, Yeni Malatyaspor'la anlaştı.

NTV'nin haberine göre; Ljajic'in sezon sonuna kadar Yeni Malatyaspor'a kiralanması için anlaşmaya varıldı. 30 yaşındaki futbolcu teklifi kabul etmesi halinde sezon sonuna kadar Yeni Malatyaspor forması giyecek.

Malatya ekibi Sırp oyuncunun maaşının bir kısmını ödeyecek. Transferin tamamlanması için Ljajic'in kararı bekleniyor. 

Beşiktaş'tan yıllık 3.2 milyon Euro ücret alan Ljajic'in sözleşmesi sezon sonu tamamlanıyor.

Siyah-beyazlılar ile 85 maça çıkan Sırp futbolcu, 18 gol attı, 26 asist yaptı. İsmi bir ara Başakeşhir'le de anılan Ljajic, Turuncu-Lacivertliler'in transferden vazgeçmesiyle Ümraniye'de kalmıştı.

 

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor, Adem Ljajic'in transferi konusunda el sıkıştı ile ilgili etiketler Adem Ljajic Yeni Malatyaspor Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.