Beşiktaş için milli takımı bıraktı

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, Siyah Beyazlıların yoğun temposu nedeniyle milli takıma ara verdiğini açıkladı.

İstikrarlı performanslıyla geçtiğimiz 3 sezon boyunca Beşiktaş'ın en büyük kozu olmayı başaran Atiba Hutchinson, siyah beyazlı camia için çok önemli bir fedakarlıkta bulunacak. Kanada'da 5 kez yılın futbolcusu seçilen 32 yaşındaki orta saha, Beşiktaş'ın yoğun maç trafiği nedeniyle milli takıma bir süre katılamayacağını açıkladı.

“Kanada’nın Dünya Kupası’na katılma şansını kaybetmesinin ardından özellikle Beşiktaş’ın yoğun maç temposu dolayısı ile şimdilik milli takıma ara verme kararı aldım” diyen Atiba, orta sahadaki partnerleri Gökhan İnler ve Talisca’nın, çok yetenekli olduklarını da söyledi.

Vodafone Arena’ya ilk adımı attığında anlatılamaz bir duygu yaşadığını ifade eden deneyimli oyuncu, kaptanlık için ise “Gurur verici bir deneyimdi” yorumunu yaptı.

Kaynak: Milliyet

Beşiktaş için milli takımı bıraktı ile ilgili etiketler Beşiktaş Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.