Beşiktaş için bir maçtan daha fazlası... Krizden çıkış için başlangıç

Avrupa defterini kapatan Beşiktaş son maçını deplasmanda Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde büyük hayal kırıklığı yaratan siyah beyazlılar, Alman ekibine karşı galip gelerek grup aşamasını puansız kapatmamayı amaçlıyor. Öte yandan siyah beyazlılar, Borussia Dortmund karşısında alınacak galibiyetle yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. maçında bu akşam Borussia Dortmund’la karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, Avrupa arenasında bu sezonki son mücadelesinde fark yaratmaya çalışacak. Devler Ligi arenasında çıktığı 5 karşılaşmadan puansız ayrılarak son sınavına 0 puanla gelen Kara Kartal, Dortmund karşısında da kaybederse dev turnuvayı puansız tamamlayıp Avrupa arenasındaki imajına zarar verecek. Sergen Yalçın ve öğrencileri, bu sezon Kupa 1 grup aşamalarında puanla tanışamayan tek takım olmamak ve negatif durumla tarihe geçen bir kulüp olmamak için Signal İduna Park’ta puan veya puanlar için mücadele edecek.

ÜLKE PUANINA KATKI

Devler Ligi arenasında bu sezon puanla tanışamaması sebebiyle 2.8 milyon Euro’luk galibiyet primi veya 930 bin Euro’luk beraberlik gelirinden de yararlanamayan Siyah-Beyazlılar, bu 2 gelirden birini bu gece kasasına koymaya çalışacak. Sadece ayak bastı parası ve marketing gelirleriyle Şampiyonlar Ligi’ne veda etmek istemeyen Beşiktaş , bugün alacağı puan ve puanlarla maddi duruma ek olarak manevi kazanç da elde edecek. Siyah-Beyazlılar, zorlu deplasmandan puanla ayrılırsa ülke puanına da katkı yapmış olacak.

KRİZDEN ÇIKIŞ FIRSATI

Siyah-Beyazlılar için bugünkü Borussia Dortmund mücadelesi, krizden çıkış için önemli bir fırsat konumunda. Ligde 5 maçtır kazanamayan Kara Kartal, Dortmund’dan moralli dönüp sonrasında pazar günü Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecekleri Kayserispor maçında ligde de çıkış yakalamayı planlıyor.

Beşiktaş için bir maçtan daha fazlası... Krizden çıkış için başlangıç ile ilgili etiketler Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.