Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, FİFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarına, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı salon ve saha çalışmalarıyla devam etti.

Spor Toto Süper Lig'e FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı salon ve saha çalışmalarıyla devam etti. Basına kapalı gerçekleştirilen idman, 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yapılan antrenman, salonda yapılan aktivasyon çalışmasıyla başladı. Sahada pas ve taktiksel çalışmayla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Siyah-beyazlılar, hazırlıklarına bugün (27 Kasım Pazar)  saat 16.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.