Beşiktaş, hazırlık maçında Deportivo Alaves'e mağlup oldu

Sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş, kamptaki 2. hazırlık maçında Deportivo Alaves ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını önde kapatan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda gelen gollere engel olamayınca karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya’nın Alicante bölgesindeki yaptığı kamp ile sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında LaLiga 2 ekiplerinden Deportivo Alaves ile karşılaştı.

Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael sahaya, Ersin, Berkay, Welinton, Necip, Rosier, Gedson, Salih, Boyd, Ghezzal, Muleka, Weghorst ilk 11’iyle çıktı. Deportivo Alaves’in ilk 11’i ise Sivera, Tenaglia, Sedlar, Lejeune, Duarte, Salva Sevilla, Benavidez, Guridi, Alkain, Luis Rioja ve Miguel’den oluştu.

Beşiktaş, hazırlık maçında Deportivo Alaves'e mağlup oldu

Beşiktaş, 2’nci dakikada Jackson Muleka’nın attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Alaves, 2’nci yarıda önce 54’üncü dakikada Guridi daha sonra ise 66’ncı dakikada De La Fuente’nin golleriyle skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Deportivo Alaves, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Siyah-beyazlı ekip, İspanya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'a 3-0 mağlup olmuştu.

Beşiktaş, hazırlık maçında Deportivo Alaves'e mağlup oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş hazırlık maçı Deportivo Alaves İspanya kampı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.